Vacatures in de Commercie

Snel veranderen, focus op groeiprestaties

Thao Le Hoang Upfy6jbnxs4 Unsplash
Focus op commerciële groeiprestaties

In de snel veranderende wereld van commercie, zijn veel factoren van invloed zijn op de groeiprestaties. Targets, verwachtingen en aanpassingsvermogen zijn maar enkele van deze factoren. Waar je te maken hebt met klanten, wil iedere professional het zo goed mogelijk doen.

Commerciële vacatures in Oost Nederland

Voor onze opdrachtgevers in Oost Nederland vervullen wij commerciële functies, waarbij menselijkheid en compassie een grote rol spelen. Commerciële vacatures die Konneqt regelmatig voor haar klanten invult zijn Accountmanager, Sales Manager, Business Development Manager, Medewerker Verkoop Binnendienst / Customer Service.

Neem contact op met ons of bekijk onderstaande vacatures.

Vacatures

 • DSC 0895 Values Entrance Commercie
  Howden Contract Engineer

  In de functie van Contract Engineer ben je primair verantwoordelijk voor de behandeling van offertes en opdrachten. Je adviseert grote internationale klanten ten aanzien van de Howden producten en vervult daarbij een centrale rol tussen de klant en onze interne afdelingen bij opdrachten, offertes en vragen.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Miranda
 • Thailand Commercie
  Moxba BV Internationaal Accountmanager

  Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van de inkoop van uitgewerkte katalysatoren, producten en/ of andere metaalhoudende reststromen voor recycling, teneinde te voldoen aan de gestelde doelen m.b.t. omzet en rendement.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
 • Deltics office 1 Commercie
  Betagraphics Accountmanager

  Ben jij op zoek naar een commerciële uitdaging waarbinnen je als hunter en als farmer kan acteren? Dan is de functie Accountmanager binnen Betagraphics iets voor jou.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
 • Schermafbeelding 2021 02 26 Om 12.23 Commercie
  Malvern Panalytical Proposal Engineer

  Do you want to step into a high-tech world with a strong focus on innovation? Are you looking for a position in which you never have a dull moment, nothing is standard and in which you can fully exploit your customer focused and problem-solving skills? Then please come join the Malvern Panalytical Process & Automation Solutions (PAS) Team!

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
 • Schermafbeelding 2021 02 26 Om 12.23 Commercie
  Malvern Panalytical Order Manager Systems

  Wil jij werken in een internationale high tech wereld? Ben jij in staat om nauwkeurig te werken? Zie jij een uitdaging in het oplossen van problemen onder tijdsdruk? Zorg jij ervoor dat de klanten van Malvern Panalytical snel en met de juiste dienstverlening geholpen worden? Dan is dit jouw kans om deel te gaan uitmaken het Order Management team!

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram

Wil jij werken in de commercie in Oost-Nederland?

Laat dan je gegevens achter!