Vacatures in de Commercie

Snel veranderen, focus op groeiprestaties

Thao Le Hoang Upfy6jbnxs4 Unsplash
Focus op commerciële groeiprestaties

In de snel veranderende wereld van commercie, zijn veel factoren van invloed zijn op de groeiprestaties. Targets, verwachtingen en aanpassingsvermogen zijn maar enkele van deze factoren. Waar je te maken hebt met klanten, wil iedere professional het zo goed mogelijk doen.

Commerciële vacatures in Oost Nederland

Voor onze opdrachtgevers in Oost Nederland vervullen wij commerciële functies, waarbij menselijkheid en compassie een grote rol spelen. Commerciële vacatures die Konneqt regelmatig voor haar klanten invult zijn Accountmanager, Sales Manager, Business Development Manager, Medewerker Verkoop Binnendienst / Customer Service.

Neem contact op met ons of bekijk onderstaande vacatures.

Vacatures

 • Douche Commercie
  Waterluxe Accountmanager

  Je bent een geboren ondernemer met technische kennis en overtuigingskracht. Jij weet wat de klanten van Waterluxe willen en speelt hier als geen ander op in. Niet alleen vandaag, maar ook morgen en overmorgen.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
 • Heering productie Commercie
  Heering Kunststof Profielen Verkoper binnendienst

  Als verkoper binnendienst ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten als het gaat om orders, technische toepassingsmogelijkheden, prijzen en levertijden van de producten van Heering.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
 • Thailand Commercie
  Moxba BV Sales Support medewerker

  Als drijvende kracht achter het salesteam ben je medeverantwoordelijk voor het vergroten van het wereldwijde succes van Moxba. Je speelt een operationele, organiserende en aanjagende rol rondom tender aanvragen en offerte trajecten.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
 • Kantoor 3 Commercie
  Profit4Cloud Account Manager

  Je krijgt een kick van scoren! Of dat nu het binnenhalen van een intern project is of het invullen van een detacheringsopdracht. Helemaal blij word je van een nieuwe opdrachtgever die dankzij jou Profit4Cloud de opdracht gunt.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
 • Twentinox1 Commercie
  Twentinox Commercieel Medewerker Binnendienst

  Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben je het visitekaartje van Twentinox. Samen met een directe collega ben jij het eerste aanspreekpunt, je legt contact met klanten en leveranciers en zorgt ervoor dat het orderproces op rolletjes loopt.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram

Wil jij werken in de commercie in Oost-Nederland?

Laat dan je gegevens achter!