Vacatures in de finance

Grip, groeien en zorgen voor stabiliteit.

Financien
Digitalisering en innovatie in finance

De financiële wereld is altijd groeiende. Mede dankzij digitalisering en innovatie is dit vakgebied volop in beweging. Banen binnen het financiële vakgebied staat erom bekend dat ze een van de best betalende zijn. De salarissen zijn bovengemiddeld en de voorwaarden altijd goed.

Financiële functies in topsectoren in Oost Nederland

Konneqt bemiddelt voor haar opdrachtgevers binnen het financiële vakgebied in Oost Nederland. Wij werken voor onder andere Benchmark, Apollo, Howden en Slimstock. Financiële vacatures die Konneqt regelmatig voor haar klanten invult zijn Finance manager, Financial controller, Business controller, Assistent Controller, Administrateur.

Neem contact op met ons of bekijk onderstaande vacatures.

Vacatures

 • Praattafel Finance
  de Visionair Assistent-Accountant

  Als (gevorderd) assistent-accountant bestaan je werkzaamheden grotendeels uit het samenstellen van jaarrekeningen, het opstellen van fiscale aangiften, tussentijdse rapportages, prognoses en het beoordelen van (online) administraties.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
 • Benchmark Finance
  Benchmark Financial Controller

  Als Financial Controller Manufacturing ben je de financieel-economische specialist binnen de productiedivisie en ondersteun je het management door toezicht te houden op de financiën. Het Finance-team bestaat naast jou uit een Manager Finance, twee Business Controllers, één Financial Controller en een Administratieafdeling. Samen zijn ze verantwoordelijk om de twee divisies van Benchmark Electronics B.V.; te weten Manufacturing en Design Engineering te beheersen.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Miranda

Wil jij werken in een financiële functie in Oost-Nederland?

Laat dan je gegevens achter!