Vacatures & interim opdrachten in het management

Eindverantwoordelijkheid vanuit het midden van de organisatie.

Management
Leiden en inspireren in een managementfunctie

In een leidinggevende functie stuur je werknemers aan en ben je eindverantwoordelijk voor belangrijke projecten en processen binnen een bedrijf. Tevens sta je als manager midden in de organisatie.

De mooiste managementfuncties in Oost Nederland

Heb jij de capaciteiten om een team te leiden en te inspireren? En ben jij toe aan een uitdagende functie voor één van onze opdrachtgevers in Oost Nederland? Bekijk dan onze management vacatures. Management vacatures die Konneqt regelmatig voor haar klanten invult zijn: manager inkoop, manager supply chain, manager bedrijfsbureau, manager operations.

 

Vacatures

 • 0L9A3818 Management
  Benchmark Program Manager Operations

  Als Program Manager  bij Benchmark  ben je ‘CEO van je eigen business. Dit bestaat uit het volledig managen van een klant programma, binnen operations, naar volle tevredenheid van klant en interne organisatie, het onderhouden van de relatie met de opdrachtgever(s) en het binnen halen van nieuwe business.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Miranda
 • Picture2 Management
  Eaton Product line Operations (Value Stream) Leader

  Eaton Hengelo factory is located at the heart of the The Green Box cleantech campus, a unique location with multiple companies who all work towards future clean technology. Eaton has offices, test, storage and production facilities for electrical equipment, which is essential for charging electric cars, temporarily storing electricity.

   

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Miranda
 • Benchmark Management
  Benchmark Operations Manager PCBA

  Ben jij bekend met het productieproces van PCBA’s en ben je daarnaast een coachende, resultaatgerichte leidinggevende met bewezen kennis van LEAN? Benchmark zoekt jou!

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Miranda

Wil jij werken in het management in Oost-Nederland?

Laat dan je gegevens achter!