Vacatures & interim opdrachten in het management

Eindverantwoordelijkheid vanuit het midden van de organisatie.

Management
Leiden en inspireren in een managementfunctie

In een leidinggevende functie stuur je werknemers aan en ben je eindverantwoordelijk voor belangrijke projecten en processen binnen een bedrijf. Tevens sta je als manager midden in de organisatie.

De mooiste managementfuncties in Oost Nederland

Heb jij de capaciteiten om een team te leiden en te inspireren? En ben jij toe aan een uitdagende functie voor één van onze opdrachtgevers in Oost Nederland? Bekijk dan onze management vacatures. Management vacatures die Konneqt regelmatig voor haar klanten invult zijn: manager inkoop, manager supply chain, manager bedrijfsbureau, manager operations.

 

Vacatures

 • Benchmark2 Management
  Benchmark Teamleider Productie

  Als Teamleider Productie bij Benchmark ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van een team binnen de afdeling Operations maar ook verantwoordelijk voor veilige werkomstandigheden, de geleverde kwaliteit, de leverbetrouwbaarheid, de kosten en het personeelsbeleid.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Miranda
 • 0L9A3818 Management
  Benchmark Interim Manager Planning

  Heb jij een duidelijke visie op plannings-gebied en wil je Benchmark electronics in Almelo hierin verder helpen bouwen? We zoeken voor Benchmark een interim Manager Planning (ongeveer 1 jaar) binnen een dynamische, high-tech omgeving.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Miranda

Wil jij werken in het management in Oost-Nederland?

Laat dan je gegevens achter!