Vacatures in de Marketing

Zorgen voor de juiste impact

Marketing
Groeiende vraag naar marketing professionals

Ben jij specialist op het gebied van search engine optimization, de e-mailmarketeer, de social-mediaspecialist, de affiliate-marketeer of web-analist? Of juist een brandmanager die focust op de connectie tussen merk en doelgroep? De vraag naar marketingprofessionals is de afgelopen 5 jaar sterk toegenomen en meer dan verdubbeld in Nederland.

Voor marketingprofessionals in Oost Nederland

Konneqt koppelt de beste marketing professionals aan de mooiste bedrijven in Oost Nederland. Marketing vacatures die Konneqt regelmatig voor haar klanten invult zijn Product manager, Marketing manager, (Online) Marketeer.

Neem voor meer informatie contact op met Bertram of bekijk de vacatures onderstaand.

Vacatures

 • Schermafbeelding 2021 02 26 Om 12.23 Marketing
  Malvern Panalytical Segment Marketing Manager

  Do you want to step into a high-tech world with a strong customer focus on the semiconductor business? Do you have a technical background, a business development mindset and ample knowledge of metrology tooling? Then this might be your chance to become a member of the Malvern Panalytical advanced materials sector team!

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
 • Schermafbeelding 2021 04 30 Om 09.39 Marketing
  New-Media Optimalisatie specialist

  Jij weet demand driven data om te zetten en in perfecte customer journey. Experimenteren, data analyseren en hiervan leren, dat is wat jij dagelijks doet. Heb jij deze growth mindset? Dan komen we graag met je in contact.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
 • Homepage Marketing
  Slimstock Marketing Klant Coördinator

  Slimstock heeft een groot netwerk en vele referenties. Klanten zijn enorm belangrijk voor Slimstock en staan centraal in alles wat ze doen. Het blijven binden en boeien doet Slimstock bij voorkeur zo persoonlijk mogelijk. Slimstock wil de klant beleving een boost geven. In deze rol ben jij de verbindende factor.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
 • Homepage Marketing
  Slimstock Marketing lead generator

  Slimstock heeft een groot netwerk, een mooie klantenportefeuille waar ze trots op zijn en daarmee ook vele referenties. Jij gaat in deze rol voor Slimstock op zoek gekwalificeerde leads en verkoopafspraken middels inbound marketingcampagnes. Op basis van uitgezette campagnes zoek jij naar connecties, nieuws, of andere (creatieve) mogelijkheden om sales in gesprek te laten komen bij potentiële klanten.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
 • Foto werving 1 Marketing
  Summery Cosmedical Group Marketeer

  Als Marketeer ben je, samen met het dedicated team, de bewaker van het merk Cenzaa. Samen met de Business Unit Manager denk en werk je de marketingstrategie uit en je coördineert en plant binnen het team.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
 • Foto werving 1 Marketing
  Summery Cosmedical Group Online Marketing Specialist

  Als Online Marketing Specialist ben je online verantwoordelijk voor het nieuwe merk Mayee. Een merk dat op dit moment volop wordt ontwikkeld en op korte termijn wordt gelanceerd. Dit betekent dat jij een grote  vinger in de pap hebt aangaande de online strategie. Summery Cosmedical Group zoekt dan ook een  ondernemende collega die deze uitdaging vol passie aangaat. Jij zet het merk online in de markt en brengt het naar een hoger niveau!

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
 • Foto werving 1 Marketing
  Summery Cosmedical Group Product Manager

  Summery Cosmedical Group is producent, groothandel en dienstverlener in de wereld van cosmetica op de professionele markt. Als Productmanager ben jij verantwoordelijk voor de levenscyclus van onze producten en je waarborgt daarmee het imago, de kwaliteit en het succes van onze merken Cenzaa Nederland, IK Skin Perfection en Mayee. Onze merken zijn echte lovemarks, dat is jouw doel!

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram

Wil jij werken in de marketing in Oost-Nederland? Laat dan je gegevens achter!

Contactformulier