Vacatures in de Marketing

Zorgen voor de juiste impact

Marketing
Groeiende vraag naar marketing professionals

Ben jij specialist op het gebied van search engine optimization, de e-mailmarketeer, de social-mediaspecialist, de affiliate-marketeer of web-analist? Of juist een brandmanager die focust op de connectie tussen merk en doelgroep? De vraag naar marketingprofessionals is de afgelopen 5 jaar sterk toegenomen en meer dan verdubbeld in Nederland.

Voor marketingprofessionals in Oost Nederland

Konneqt koppelt de beste marketing professionals aan de mooiste bedrijven in Oost Nederland. Marketing vacatures die Konneqt regelmatig voor haar klanten invult zijn Product manager, Marketing manager, (Online) Marketeer.

Neem voor meer informatie contact op met Bertram of bekijk de vacatures onderstaand.

Vacatures

 • Schermafbeelding 2021 04 30 Om 09.39 Marketing
  New-Media Digital Marketeer

  Je vertaalt de ambities van onze klanten naar het digitale speelveld, analyseert klantproposities en je richt lead- en conversiefunnels in. Je bent datagedreven en je campaign- en content management beheers je tot in je tenen!

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
 • Homepage Marketing
  Slimstock Content Marketeer

  Je weet als geen ander de verhalen, het enthousiasme, de gedrevenheid en de passie van Slimstock te omarmen en kunt dit in woorden vertalen. Je beweegt je makkelijk binnen de verschillende doelgroepen & uiteenlopende kanalen, krijgt energie van schrijven in een herkenbare Slimstock tone-of-voice.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
 • Homepage Marketing
  Slimstock Marketing Klant Coördinator

  Slimstock heeft een groot netwerk en vele referenties. Klanten zijn enorm belangrijk voor Slimstock en staan centraal in alles wat ze doen. Het blijven binden en boeien doet Slimstock bij voorkeur zo persoonlijk mogelijk. Slimstock wil de klant beleving een boost geven. In deze rol ben jij de verbindende factor.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
 • Homepage Marketing
  Slimstock Marketing lead generator

  Slimstock heeft een groot netwerk, een mooie klantenportefeuille waar ze trots op zijn en daarmee ook vele referenties. Jij gaat in deze rol voor Slimstock op zoek gekwalificeerde leads en verkoopafspraken middels inbound marketingcampagnes. Op basis van uitgezette campagnes zoek jij naar connecties, nieuws, of andere (creatieve) mogelijkheden om sales in gesprek te laten komen bij potentiƫle klanten.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram

Wil jij werken in de marketing in Oost-Nederland? Laat dan je gegevens achter!

Contactformulier