Vacatures bij Aarnink Kunststof Kozijnen

Werken bij Aarnink: kunststof kozijnen en deuren uit Deventer

/media/bo5oxr0n/img_0626.jpg?anchor=center&mode=crop&width=1200&height=840&rnd=133269743187330000
Aarnink Kunststof Kozijnen
Een dynamisch familiebedrijf met betrokken en vakkundige medewerkers!

Bij Aarnink Kunststof Kozijnen doe je het werk nooit alleen. Er staan zo’n 150 collega’s klaar met een helpende hand of goede raad. En natuurlijk houden ze bij Aarnink ook van een feestje op zijn tijd. Daarnaast heeft Aarnink veel ambities. Het bedrijf wil de komende jaren verder professionaliseren en met nieuwe producten en markten een flinke groei te realiseren.

Logo

Aarnink kunststof kozijnen in Deventer staat al sinds 1989 aan de basis van de ontwikkeling en verwerking van kunststof onderdelen voor de Nederlandse bouw. Het bedrijf produceert, monteert en levert kunststof kozijnen. Ook deuren, schuifpuien, gevelbekleding en zonwering behoren tot het uitgebreide assortiment. Aarnink richt zich op de particuliere en zakelijke markt; van renovaties tot nieuwbouwprojecten.

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot één van de modernste kunststof kozijnenverwerkers van Europa met eigen productie, montage en service. Binnen het solide familiebedrijf is men trots op de betrokken en vakkundige medewerkers en staat de klant centraal.

  • Pand buiten
  • Productie
  • Pand binnen

Vacatures

Wil jij werken voor de mooiste bedrijven in Oost Nederland?

Neem contact met mij op, ik vertel je graag meer!

Contact
of bekijk direct al onze vacatures


 06 41105986
 bertram@konneqt.nl
Bertram