Vacatures bij Ambulance Oost

Werken bij Ambulance Oost: voortdurend samenwerken met ketenpartners aan de best mogelijke zorg voor de burgers in Twente.

/media/31qpekaq/foto-ambulance.jpg?anchor=center&mode=crop&width=1200&height=840&rnd=133235470886630000
Ambulance Oost
Op de meest kwetsbare momenten heb je de allerbeste zorg nodig!

Als medewerkers van Ambulance Oost werken zij voortdurend samen met hun ketenpartners aan de best mogelijke zorg voor de burgers in Twente. Hun focus is: samen sta je sterker, samen bereik je meer.

Logo Ambulance Oost

Op de meest kwetsbare momenten heb je de allerbeste zorg nodig. 
Bij Ambulance Oost werken vakmensen die met passie en kunde die zorg verlenen. Natuurlijk volgens protocol én innovatief. 
De medewerkers worden uitstekend opgeleid, op basis van een actief loopbaanbeleid. Dat zorgt voor gemotiveerde mensen, die betrokken zijn bij de organisatie, hun collega’s en natuurlijk bij hun patiënten. 
Kortom: Ambulance Oost is altijd met zorg op weg naar beter!

Welkom bij Ambulance Oost, de ambulancedienst voor Twente (Overijssel).  Hun verzorgingsgebied omvat 14 gemeenten, samen goed voor circa 631.00 inwoners. Met circa 254 gedreven vakmensen en 31 moderne ambulances staan zij garant voor professionele ambulancezorg en dienstverlening voor meer dan 41.000 patiënten per jaar.

U kent Ambulance Oost natuurlijk als aanbieder van (eerste) hulpverlening bij ongelukken of acute gezondheidsproblemen, bijvoorbeeld als mensen onwel worden. Voor dat soort spoedgevallen staan onze ambulances 24/7 startklaar bij 10 ambulanceposten, zodat wij altijd zo snel mogelijk ter plaatse zijn. Maar wij doen méér dan dat.
Een deel van onze dienstverlening gebeurt op afspraak, zoals het verantwoord en comfortabel vervoeren van patiënten, waarbij geen spoed aan de orde is. Dat noemen we planbaar vervoer.

Bij alle activiteiten handelen onze medewerkers met optimale zorg en persoonlijke aandacht voor de patiënt. Wij bieden onze medewerkers veel ruimte voor scholing om hun kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen.

 

  • Foto Ambulance

Vacatures

  • Foto Ambulance Techniek
    Ambulance Oost Medewerker Kwaliteit en Veiligheid

    Het kwaliteitsteam binnen Ambulance Oost streeft naar steeds betere en veilige zorg, tevreden patiënten en zorgprofessionals. Als Medewerker Kwaliteit en Veiligheid ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren en bewaken van het kwaliteitsmanagementsysteem binnen de organisatie. 

    Bekijk vacature

    Contactpersoon: Miranda
Wil jij werken voor de mooiste bedrijven in Oost Nederland?

Neem contact met mij op, ik vertel je graag meer!

Contact
of bekijk direct al onze vacatures


 06-20235933
 miranda@konneqt.nl
Miranda