Vacatures bij Deltics

Werken bij Deltics, in een hecht team van medewerkers met veel kennis

/media/4tqoheku/carolien-en-boudewijn.jpg?center=0.4799138897363559,0.3473666409188762&mode=crop&width=1200&height=840&rnd=132641640196700000
Deltics
IT-Hoogvliegers sinds 1985

Bij Deltics zit nuchterheid in de genen, zoals het echte Tukkers betaamt. Ook al vliegen ze hoog, Deltics staat wel met beide benen op de grond. Ze praten graag, maar poetsen nog liever!

Deltics

Bij Deltics zit nuchterheid in de genen, zoals het echte Tukkers betaamt. Ook al vliegen ze hoog, Deltics staat wel met beide benen op de grond. Ze praten graag, maar poetsen nog liever!

Deltics wil de verbindende factor zijn tussen IT, mensen en groei. Ambitieus, betrokken en ondernemend. Dat is wat Deltics is en wil blijven. Iedere dag weer. Meedenkend in oplossingen en producten, thuis in de nieuwste technologische ontwikkelingen. Zo ondersteunt Deltics innovatie en digitale ambities van haar klanten.

IT-Hoogvliegers

Deltics is een organisatie waarbij passie, kwaliteit en de professionaliteit voor onderscheidend vermogen zorgen. Er is veel oog voor de loopbaan van de experts. Zij krijgen bij Deltics alle kansen om zich continu te verbeteren. De beste IT-oplossingen aanbieden, dat is het belangrijkste streven.

Innovatieve oplossingen

Van hardware tot software, van netwerk tot applicatiedistributie, van cloud tot on-site server en dataopslag-oplossingen: het werkveld van Deltics is heel breed. Door de transparante werkwijze en bewezen kennis gaan klanten vaak langdurig met Deltics in zee. De Twentse inslag wordt gewaardeerd: zakelijk kan ook best gemoedelijk zijn.

 • Carolien en Boudewijn
 • Deltics office 1
 • Deltics office 3

Vacatures

 • Deltics office 1 ICT
  Deltics Pre Sales Consultant

  Je ondersteunt de sales afdeling bij complexe offertetrajecten. Je beschikt over een breed kennisgebied en je monitort ontwikkelingen in de markt. Je vertaalt complexe vraagstukken naar innovatieve oplossingen die bij de klant passen.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
 • Deltics office 1 ICT
  Deltics Change Coördinator / Planner

  Ben jij een regelaar die overzicht kan houden, prioriteiten durft te stellen en affiniteit heeft met ICT? Zit coördineren, plannen en controleren in jouw bloed en communiceer jij ook makkelijk in situaties waarbij de boodschap minder prettig is? Dan is onze gecombineerde functie Changecoördinator en Planner iets voor jou!

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
Wil jij werken voor de mooiste bedrijven in Oost Nederland?

Neem contact met mij op, ik vertel je graag meer!

Contact
of bekijk direct al onze vacatures


 06-20235933
 miranda@konneqt.nl
Miranda