Vacatures bij Deltics

Werken bij Deltics, in een hecht team van medewerkers met veel kennis

/media/4tqoheku/carolien-en-boudewijn.jpg?center=0.4799138897363559,0.3473666409188762&mode=crop&width=1200&height=840&rnd=132641640196700000
Deltics
IT-Hoogvliegers sinds 1985

Bij Deltics zit nuchterheid in de genen, zoals het echte Tukkers betaamt. Ook al vliegen ze hoog, Deltics staat wel met beide benen op de grond. Ze praten graag, maar poetsen nog liever!

Deltics

Bij Deltics zit nuchterheid in de genen, zoals het echte Tukkers betaamt. Ook al vliegen ze hoog, Deltics staat wel met beide benen op de grond. Ze praten graag, maar poetsen nog liever!

Deltics wil de verbindende factor zijn tussen IT, mensen en groei. Ambitieus, betrokken en ondernemend. Dat is wat Deltics is en wil blijven. Iedere dag weer. Meedenkend in oplossingen en producten, thuis in de nieuwste technologische ontwikkelingen. Zo ondersteunt Deltics innovatie en digitale ambities van haar klanten.

IT-Hoogvliegers

Deltics is een organisatie waarbij passie, kwaliteit en de professionaliteit voor onderscheidend vermogen zorgen. Er is veel oog voor de loopbaan van de experts. Zij krijgen bij Deltics alle kansen om zich continu te verbeteren. De beste IT-oplossingen aanbieden, dat is het belangrijkste streven.

Innovatieve oplossingen

Van hardware tot software, van netwerk tot applicatiedistributie, van cloud tot on-site server en dataopslag-oplossingen: het werkveld van Deltics is heel breed. Door de transparante werkwijze en bewezen kennis gaan klanten vaak langdurig met Deltics in zee. De Twentse inslag wordt gewaardeerd: zakelijk kan ook best gemoedelijk zijn.

 • Carolien en Boudewijn
 • Deltics office 1
 • Deltics office 3

Vacatures

 • Deltics office 1 ICT
  Deltics IT Consultant networking

  In deze rol ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig inventariseren van de behoeften op netwerkgebied bij de klant en kun je deze behoeften vertalen naar pragmatische, technisch uitvoerbare en economisch haalbare ontwerpen. Als netwerkspecialist ga je het ontwerp bij de klant presenteren maar ook implementeren, beheren en optimaliseren.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
Wil jij werken voor de mooiste bedrijven in Oost Nederland?

Neem contact met mij op, ik vertel je graag meer!

Contact
of bekijk direct al onze vacatures


 06 41105986
 bertram@konneqt.nl
Bertram