Vacatures bij Demcon

Werken bij Demcon: Nu grenzen verleggen voor morgen!

/media/micg5p1n/foto-website.jpg?anchor=center&mode=crop&width=1200&height=840&rnd=132713715812370000
Demcon
Werken aan oplossingen voor morgen!

In een samenleving die voor grote uitdagingen staat, voeren zij projecten uit die positieve impact hebben op mensen en hun leefwereld. Zij werken aan slimme toepassingen voor onder andere zorg, veiligheid, water, energie, productie en communicatie. 

 

LOGO DEMCON FC (2) (002)

Demcon is ontstaan vanuit de passie van de oprichters voor het oplossen van uitdagende technologische en sociale vraagstukken. Zij ontwikkelen hoogwaardige, innovatieve en complexe systemen en producten en kunnen zelf ook de productie verzorgen. Daarmee creëren zij waarde voor hun opdrachtgevers. In een samenleving die voor grote uitdagingen staat, voeren zij projecten uit die positieve impact hebben op mensen en hun leefwereld. Zij werken aan slimme toepassingen voor onder andere zorg, veiligheid, water, energie, productie en communicatie. Naast technologische vernieuwing zetten zij zich in voor stimulering van ondernemerschap en investering in talent en onderwijs.

Bij hen gaat kwaliteit over producten én processen. Ze ontwikkelen systemen en oplossingen die voldoen aan de hoogste eisen van hun klanten en eindgebruikers. Dat doen ze volgens een gestructureerde projectaanpak die ruimte biedt aan hun analytische vermogens, creativiteit en pragmatisme. Met hulp van hun uitgekiende kwaliteitssysteem (conform ISO 9001, ISO 13485 en ISO 45001) leveren ze hoogwaardige en veilige producten.

Bij Demcon kom je terecht in een groeiend en innovatief bedrijf. Ondernemend als ze zijn, zetten ze zich vol overgave in voor technisch complexe projecten. In multidisciplinaire teams nemen ze de verantwoordelijkheid om een toegevoegde waarde te leveren en door te gaan totdat het systeem werkt. Ze werken samen op een professionele maar ook informele wijze. Zo noemen ze elkaar bij de voornaam, zijn ze niet hiërarchisch ingesteld maar doen ze wel een beroep op ieders betrokkenheid en verantwoordelijkheid.

Soms krijg je het gevoel dat je in het diepe wordt gegooid, omdat je veel verantwoordelijkheid krijgt. Maar bij Demcon is iedereen bereid om je te helpen. Je zit hier nooit op een eiland en de deuren staan altijd voor je open. Je bent dagelijks omringd door collega’s waarmee je brainstormt, overlegt en spart. Kortom, ze zijn echt een team. Ook als ze even niet over een project gebogen zitten.

 • Foto 2 Website
 • Foto 3 Website
 • Foto Website

Vacatures

 • Foto Website Techniek
  Demcon Quality Lead Engineer

  Binnen DEMCON Production B.V. is er behoefte aan een professional die de kwaliteitsafdeling komt versterken. De afdeling quality houdt zich bezig met alle aspecten van kwaliteit in productie, van industrialisatie tot volumeproductie. Dit doen ze door deelname in NPI projectteams, troubleshooten, ondersteunen bij problemen in productie en de organisatie helpen continu te verbeteren.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Miranda
Wil jij werken voor de mooiste bedrijven in Oost Nederland?

Neem contact met mij op, ik vertel je graag meer!

Contact
of bekijk direct al onze vacatures


 06-20235933
 miranda@konneqt.nl
Miranda