Vacatures bij Euro-Chemicals

Werken bij Euro-Chemicals: Create advantage!

/media/kbxprykv/hklocf7mots7vbx9ohv4-1920x0.jpg?anchor=center&mode=crop&width=1200&height=840&rnd=133477161630930000
Euro-Chemicals
Create advantage!

Euro-Chemicals is toonaangevend distributeur van specialistische grondstoffen voor de chemische, farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie.

Logo

Euro-Chemicals is toonaangevend distributeur van specialistische grondstoffen voor de chemische, farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie. Hun  portfolio omvat de producten van alle belangrijke internationale producenten. Maar zij zijn zich bewust dat ze in deze voortdurend innoverende wereld meer moeten bieden.

Om alert en slagvaardig op uitdagende vragen te kunnen reageren, ondersteunen hun chemisch specialisten en marketingteams relaties bij product- en formuleontwikkeling en adviseren zij deskundig over samenstelling en toepassingsgebieden van grondstoffen. Ook laten zij specifieke producten volledig op maat ontwikkelen en ze kunnen dankzij hun wereldwijde netwerk oplossingen bieden buiten de traditionele kanalen.

Euro-Chemicals vormt dan ook een dynamische en betrouwbare sparringpartner. Een klantgerichte distributeur die creativiteit, kwaliteit en know-how combineert met een efficiënt Europees distributienetwerk en vernieuwende services op het gebied van warehousing, research en verkrijgbaarheid. Zo bieden ze met hun kennis en capaciteit een toegevoegde waarde die voor hun klanten tot nieuwe zakelijke kansen leidt. Zij bieden geen producten. Zij bieden de oplossing die u zoekt. Create advantage!

Voorop in de markt
Euro-Chemicals wil duurzaam de preferred distributeur zijn van specialistische chemische grondstoffen. Dit realiseren zij door hun klanten een unieke expertise te bieden op het gebied van marketing en specialistische chemische kennis. Vanuit een ondernemende en dynamische benadering dragen ze creatieve en innovatieve oplossingen aan die een belangrijke meerwaarde toevoegen aan het business model van hun relaties.

Duurzaamheid
Bij Euro-Chemicals staat maatschappelijk verantwoord ondernemen voorop. Zij besteden dan ook veel aandacht aan duurzaamheid bij het ontwikkelen, transporteren en de opslag van onze grondstoffen. Hierbij werken ze samen met uiteenlopende partijen in de supply chain en stellen bijvoorbeeld hoge eisen aan het transportmaterieel dat hun vervoerders inzetten en zorgen voor een veilig en verantwoord beheer van alle producten.

  • 5Q26vcb2is2mdoq0j8e0.192
  • Nfa6cvi3x11zj1j845lc.192
  • U1icj6w1ece27o5x271g

Vacatures

Wil jij werken voor de mooiste bedrijven in Oost Nederland?

Neem contact met mij op, ik vertel je graag meer!

Contact
of bekijk direct al onze vacatures


 06-20235933
 miranda@konneqt.nl
Miranda