Vacatures bij Eurol B.V.

Werken bij Eurol B.V. is werken binnen een snelgroeiend, internationaal en een prettige omgeving!

/media/5jid2n2r/mammoet-team-martin-dakar.jpg?anchor=center&mode=crop&width=1200&height=840&rnd=132999441480400000
Eurol B.V.
Snelgroeiend, internationaal en een prettige omgeving!

Eurol is al ruim 40 jaar de grootste Nederlandse onafhankelijke producent van smeermiddelen en technische vloeistoffen. Ze zijn gegroeid vanuit hun kwaliteitsfilosofie en inmiddels in meer dan 80 landen verkrijgbaar.

 

Logo No Label
Full-service

Vanuit een full-service benadering bieden ze een compleet programma met smeermiddelen, additieven, reinigings- en onderhoudsproducten en technische vloeistoffen. Zij produceren en leveren goedgekeurde en OEM-gespecificeerde smeermiddelen. Daarmee bedienen Ze uiteenlopende segmenten zoals de automotive-, transport-, tweewieler- en motorfietsmarkt, agri, grondverzet, industrie en scheepvaart.

Kwaliteit in het DNA

Hun producten dragen goedkeuringen van diverse motorvoertuigfabrikanten. Daarnaast worden de producten veelvuldig gebruikt en getest in de professionele auto- en motorsport, bijvoorbeeld tijdens de Dakar Rally. Maar ze doen meer. Het ‘Eurol House of Excellence’-kwaliteitsprogramma draagt bij aan de continue ontwikkeling van hun mensen en de processen. De ‘Quality is in our nature’ belofte staat bij alle medewerkers van Eurol centraal: met passie zetten ze zich in om voertuigen en machines onder alle omstandigheden de perfecte smering te geven.

 • Mammoet Team Martin Dakar
 • 21180 Eurol Afbeelding E100256 E100257
 • Eurol Specialty Additive S Range

Vacatures

 • 21180 Eurol Afbeelding E100256 E100257 HRM
  Eurol B.V. HR Adviseur

  Vanuit een dienstverlenend en adviserend perspectief ben je in deze functie verantwoordelijk voor de uitvoering van het personeels- en organisatiebeleid binnen Eurol. Het doel is een prettige werkomgeving creëren waar veiligheid en gezondheid voorop staat van de organisatie waar ongeveer 260 medewerkers werkzaam zijn.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Miranda
Wil jij werken voor de mooiste bedrijven in Oost Nederland?

Neem contact met mij op, ik vertel je graag meer!

Contact
of bekijk direct al onze vacatures


 06-20235933
 miranda@konneqt.nl
Miranda