Vacatures bij Eurol B.V.

Werken bij Eurol B.V. is werken binnen een snelgroeiend, internationaal en een prettige omgeving!

/media/5jid2n2r/mammoet-team-martin-dakar.jpg?anchor=center&mode=crop&width=1200&height=840&rnd=132999441480400000
Eurol B.V.
Snelgroeiend, internationaal en een prettige omgeving!

Eurol is al ruim 40 jaar de grootste Nederlandse onafhankelijke producent van smeermiddelen en technische vloeistoffen. Ze zijn gegroeid vanuit hun kwaliteitsfilosofie en inmiddels in meer dan 80 landen verkrijgbaar.

 

Logo Dec 2022
Full-service

Vanuit een full-service benadering bieden ze een compleet programma met smeermiddelen, additieven, reinigings- en onderhoudsproducten en technische vloeistoffen. Zij produceren en leveren goedgekeurde en OEM-gespecificeerde smeermiddelen. Daarmee bedienen Ze uiteenlopende segmenten zoals de automotive-, transport-, tweewieler- en motorfietsmarkt, agri, grondverzet, industrie en scheepvaart.

Kwaliteit in het DNA

Hun producten dragen goedkeuringen van diverse motorvoertuigfabrikanten. Daarnaast worden de producten veelvuldig gebruikt en getest in de professionele auto- en motorsport, bijvoorbeeld tijdens de Dakar Rally. Maar ze doen meer. Het ‘Eurol House of Excellence’-kwaliteitsprogramma draagt bij aan de continue ontwikkeling van hun mensen en de processen. De ‘Quality is in our nature’ belofte staat bij alle medewerkers van Eurol centraal: met passie zetten ze zich in om voertuigen en machines onder alle omstandigheden de perfecte smering te geven.

 • Mammoet Team Martin Dakar
 • 21180 Eurol Afbeelding E100256 E100257
 • Eurol Specialty Additive S Range

Vacatures

 • Mammoet Team Martin Dakar Techniek
  Eurol B.V. Senior veiligheidskundige

  Voor de afdeling QHSE zoeken wij een Senior Veiligheidskundige die het team fulltime wil versterken met alle activiteiten op het gebied van kwaliteit, veiligheid, arbo en milieu.

   

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Miranda
 • 21180 Eurol Afbeelding E100256 E100257 Management
  Eurol B.V. QC Manager

  Als QC Manager geef je leiding aan de afdeling QC (5 FTE in 3 ploegendienst) en rapporteert direct aan de Algemeen Directeur. Je richt je op de totale kwaliteitsbeoordeling van grondstoffen, halffabricaten en eindproducten.  

  .

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Miranda
Wil jij werken voor de mooiste bedrijven in Oost Nederland?

Neem contact met mij op, ik vertel je graag meer!

Contact
of bekijk direct al onze vacatures


 06-20235933
 miranda@konneqt.nl
Miranda