Vacatures bij Galvano Hengelo

Werken bij Galvano Hengelo: galvaniseren als meerwaarde

/media/kuyl2mzb/overzicht-productieruimte.jpg?anchor=center&mode=crop&width=1200&height=840&rnd=133281353896570000
Galvano Hengelo
Galvaniseren als passie en professie!

Galvano Hengelo BV is een middelgrote organisatie die gespecialiseerd is in het galvaniseren van onderdelen en objecten in opdracht van een brede, stabiele klantenkring.

Logo

Galvano Hengelo BV is een middelgrote organisatie die gespecialiseerd is in het galvaniseren van onderdelen en objecten in opdracht van een brede, stabiele klantenkring. Omdat de klantenkring in bijna alle marktsegmenten van de metaalindustrie actief is, zijn de mogelijkheden die Galvano Hengelo biedt zeer divers, waardoor het bedrijf gemakkelijk kaun inspelen op de wensen van elke klant. Het galvaniseren zelf vindt plaats in een modern en dynamisch bedrijf met een breed assortiment galvanische en chemische processen. Daarbij gelden kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid en het nakomen van gemaakte afspraken als belangrijke kernwaarden. De organisatie kent een professionele, prettige en informele bedrijfscultuur.

Galvano Hengelo BV is onderdeel van de Schoonderwolf Groep, een groep bedrijven bestaande uit verschillende technisch georiƫnteerde bedrijven.

 • Pand
 • Kantoor
 • Productie

Vacatures

 • Productie Techniek
  Galvano QHSE Manager / Procestechnoloog

  Vanwege de snelle groei is Galvano Hengelo op zoek naar een QHSE manager/ procestechnoloog die het enthousiaste, ambitieuze en bovenal betrokken team wil komen versterken. Benieuwd naar wat deze functie inhoudt en wat Galvano Hengelo als werkgever te bieden heeft? Lees dan gauw verder!

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
Wil jij werken voor de mooiste bedrijven in Oost Nederland?

Neem contact met mij op, ik vertel je graag meer!

Contact
of bekijk direct al onze vacatures


 06 41105986
 bertram@konneqt.nl
Bertram