Vacatures bij Heering Kunststof Profielen

Werken bij Heering Kunststof Profielen: focus op product innovatie, continu verbeteren en marketing

/media/haogmh3p/heering_intern_pand_pano.jpg?anchor=center&mode=crop&width=1200&height=840&rnd=132635701730500000
Heering Kunststof Profielen
Onderhoudsarme kunststof bouwproducten

Heering levert onderhoudsarme kunststof profielen en panelen voor de bouw en heeft zich in deze branche in de afgelopen 50 jaar ontwikkeld tot een toonaangevende toeleverancier.

Heering logo

Heering levert onderhoudsarme kunststof profielen en panelen voor de bouw en heeft zich in deze branche in ruim 50 jaar ontwikkeld tot een toonaangevende toeleverancier.

Door gebruik te maken van onderhoudsarme bouwproducten blijft een woning of gebouw er jaar in jaar uit goed onderhouden uitzien. Als eigenaar van een pand bent u hierdoor verlost van het periodiek plegen van onderhoud en bespaart u veel tijd en kosten. Tijd en geld dat u nu kunt besteden aan zaken die u ├ęcht leuk vindt.

Met een assortiment sterke merken (o.a. Keralit) en uitstekende dienstverlening probeert Heering haar positie steeds verder uit te breiden. De organisatie wordt gekenmerkt door een no-nonsense cultuur waarbinnen men continu op zoek is naar manieren om processen en producten verder te verbeteren voor de klanten.

Kernwaarden

100% betrouwbaarheid als doel

Heering hecht grote waarde aan snelle en correcte uitlevering van haar producten. Doordat ze alle producten op voorraad hebben en gebruik maken van gestroomlijnde processen, heeft Heering een bijzonder hoge uitleveringsgraad en leveren ze de producten binnen 1 tot max. 3 werkdagen op iedere locatie in Nederland. Uiteraard is Heering ook gecertificeerd met ISO 9001.

Kwaliteit en innovatie

Heering besteedt veel aandacht aan het verbeteren en vernieuwen van haar productassortiment. Ze zetten hier vooral in op montagegemak, een stijlvolle uitstraling en de duurzaamheid van de producten. Zo kan de klant bij Heering rekenen op kwalitatief hoogwaardige producten, altijd met een onderhoudsarm karakter.

Samen met klanten

De producten van Heering worden uitsluitend verkocht via de professionele hout- en bouwmaterialenhandel en via de aluminium- en kunststofraambedrijven. Klanten die ze zo goed mogelijk ondersteunen bij de verkoop en het gebruik van de bouwproducten. Hierbij wordt ingezet op uitgebreid productadvies, een betrouwbaar order- en leveringsproces en brede marketing ondersteuning.

  • Heering intern marketing 4
  • Heering intern marketing 2
  • Heering productie
Er zijn momenteel geen vacatures
Wil jij werken voor de mooiste bedrijven in Oost Nederland?

Neem contact met mij op, ik vertel je graag meer!

Contact
of bekijk direct al onze vacatures


 06 41105986
 bertram@konneqt.nl
Bertram