Vacatures bij Howden

Werken bij Howden is werken in een sterke en klantgerichte cultuur

/media/uydl3wdr/cologne_ifi9757-1.jpg?anchor=center&mode=crop&width=1200&height=840&rnd=132772186856770000
Howden
They enable their customers’ vital processes which advance a more sustainable world

Howden Netherlands in Hengelo, waar ongeveer 60 medewerkers werkzaam zijn, is het ‘Centre of Excellence’ voor koelventilatoren, met productiefaciliteiten in Europa en China.

 

Howden

Howden is marktleider in ventilatoren, warmtewisselaars en compressoren, met
toepassingen in o.a. energiecentrales, olie & gas industrie en mijnen. Gevestigd
in 26 landen met meer dan 6000 medewerkers. Howden Netherlands in Hengelo, waar ongeveer 60 medewerkers werkzaam zijn, is het ‘Centre of Excellence’ voor koelventilatoren, met productiefaciliteiten in Europa en China. Tevens zijn zij regionaal servicecentrum voor alle Howden-producten. Howden kenmerkt zich door professionaliteit en resultaatgerichtheid. De werksfeer is collegiaal en informeel. Howden is klaar voor een nieuwe periode van ontwikkeling en groei, waarbij voor hun in de komende jaren ook de nadruk ligt op de ontwikkeling en
verkoop van nieuwe producten.

Een carrière opbouwen in een breed scala aan functies is mogelijk bij Howden Netherlands. Ze bieden een goede beloning, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een betrokken werkgeverschap. Howden heeft een sterke, klantgerichte cultuur en is continu op zoek naar mensen die waarde kunnen toevoegen aan de ontwikkeling, verkoop en service van hun koelventilatoren.

 • DSC 0889 Competence Center Blades Sun
 • DSC 0892 The Garden
 • DSC 0895 Values Entrance

Vacatures

 • DSC 0895 Values Entrance Commercie
  Howden Sales support engineer

  We are looking for a Sales Order Processor who will join the team in Hengelo and assist them in making a valuable difference in the century to come. The purpose of the role is focusing on accurate customer order processing. It is a key role between our external customers and internal organization/departments, therefore it requires good communication skills and excellent knowledge of systems and processes. Furthermore, it is a key development role and creates a succession path within the Contracts Team and the wider Howden Hengelo organization.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Miranda
Wil jij werken voor de mooiste bedrijven in Oost Nederland?

Neem contact met mij op, ik vertel je graag meer!

Contact
of bekijk direct al onze vacatures


 06-20235933
 miranda@konneqt.nl
Miranda