Vacatures bij Malvern Panalytical

Werken bij Malvern Panalytical: samenwerken aan rusteloze innovatie

/media/120nhcvj/schermafbeelding-2021-02-26-om-12-27-13.png?anchor=center&mode=crop&width=1200&height=840&rnd=132590774619300000
Malvern Panalytical
Klantgerichte analytische oplossingen

De focus van Malvern Panalytical ligt op het creëren van innovatieve, klantgerichte oplossingen en diensten om de efficiëntie te verbeteren en tastbare economische impact te leveren door middel van chemische, fysische en structurele analyse van materialen.

Malvern

Malvern Panalytical technologieën worden gebruikt door wetenschappers en ingenieurs in een breed scala van industrieën en organisaties om de uitdagingen op te lossen die gepaard gaan met het maximaliseren van de productiviteit, het ontwikkelen van producten van betere kwaliteit en deze sneller op de markt brengen. De focus ligt op het creëren van innovatieve, klantgerichte oplossingen en diensten om de efficiëntie te verbeteren en tastbare economische impact te leveren door middel van chemische, fysische en structurele analyse van materialen.

Ondersteund door uitgebreide branchekennis en technische en applicatie expertise, zijn Malvern Panalytical instrumenten ontworpen om gebruikers te helpen een breed scala aan materialen beter te begrijpen, variërend van eiwitten en polymeren, suspensies en emulsies van deeltjes en nanodeeltjes tot sprays en spuitbussen, industriële bulkpoeders, mineralen en slurries met een hoge concentratie, en vaste stoffen, zoals metalen en bouwmaterialen, kunststoffen en polymeren. 

Malvern Panalytical is ontstaan ​​door de fusie van de bedrijven Malvern Instruments en PANalytical, inclusief de bedrijven ASD en Claisse, op 1 januari 2017, en heeft wereldwijd meer dan 2.000 mensen in dienst. De gecombineerde entiteit is een sterke speler en innovator op de markt voor materiaalkarakterisering en zal de sterke punten van de individuele bedrijven in hun eindmarkten benutten, variërend van bouwmaterialen tot farmaceutische producten en van metalen en mijnbouw tot nanomaterialen. Applicatielaboratoria over de hele wereld en een wereldwijde aanwezigheid op het gebied van verkoop en service, ondersteund door een sterk distributienetwerk, zorgen voor een ongeëvenaard niveau van klantenondersteuning.

Malvern Panalytical maakt deel uit van Spectris plc, het bedrijf voor productiviteitsverhogende instrumenten en controles.

 • Schermafbeelding 2021 02 26 Om 12.23
 • Schermafbeelding 2021 02 26 Om 12.29
 • Schermafbeelding 2021 02 26 Om 12.24

Vacatures

 • Schermafbeelding 2021 02 26 Om 12.23 Techniek
  Malvern Panalytical R&D Excellence Master Black Belt

  Do you want to step into a high-tech world with a strong focus on business excellence? Do you have extensive exposure to and management of DfSS work? Then this might be your chance to become a member of the Malvern Panalytical business excellence team!

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
 • Schermafbeelding 2021 02 26 Om 12.23 Inkoop
  Malvern Panalytical Tactical Buyer IT

  The Tactical Buyer IT will be supporting the Global IT Procurement Lead in managing the successful procurement of IT commodities, IT services and equipment. An exciting opportunity to grow in an international IT procurement environment, offering possibilities to grow further in this field.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
 • Schermafbeelding 2021 02 26 Om 12.23 Logistiek
  Malvern Panalytical Service Supply Chain Planner

  As part of the operational supply chain team, you will look to deliver an outstanding supply of parts to meet the expectations of the service organization and our global end-customers.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
 • Schermafbeelding 2021 02 26 Om 12.23 ICT
  Malvern Panalytical IT Business Partner Collaboration

  In this role you will engage with business partners and end-users on digital collaboration. You will seek for continuous improvement, simplification, automation and translate business requirements into IT requirements.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
 • Schermafbeelding 2021 02 26 Om 12.23 Commercie
  Malvern Panalytical Proposal Engineer

  Do you want to step into a high-tech world with a strong focus on innovation? Are you looking for a position in which you never have a dull moment, nothing is standard and in which you can fully exploit your customer focused and problem-solving skills? Then please come join the Malvern Panalytical Process & Automation Solutions (PAS) Team!

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
 • Schermafbeelding 2021 02 26 Om 12.23 Commercie
  Malvern Panalytical Order Manager Systems

  Wil jij werken in een internationale high tech wereld? Ben jij in staat om nauwkeurig te werken? Zie jij een uitdaging in het oplossen van problemen onder tijdsdruk? Zorg jij ervoor dat de klanten van Malvern Panalytical snel en met de juiste dienstverlening geholpen worden? Dan is dit jouw kans om deel te gaan uitmaken het Order Management team!

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
Wil jij werken voor de mooiste bedrijven in Oost Nederland?

Neem contact met mij op, ik vertel je graag meer!

Contact
of bekijk direct al onze vacatures


 06-20235933
 miranda@konneqt.nl
Miranda