Vacatures bij Mees van den Brink

Werken bij Mees van den Brink: familiebedrijf met een rijke geschiedenis in de wereld van slangen en koppelingen

/media/wzai2qve/image00005-5.jpg?anchor=center&mode=crop&width=1200&height=840&rnd=133431447351170000
Mees van den Brink
Innovatie, kwaliteit en klantgerichtheid

Ben jij de enthousiaste teamplayer die wij zoeken en wil je uitmaken van een hecht team binnen een internationaal familiebedrijf? Aarzel dan niet en solliciteer nu bij Mees van den Brink!

Logo 1

In de jaren 70 begon Mees van den Brink zijn bedrijf in een schuur, waarbij hij al snel de aandacht trok met zijn Deux Chevaux vol met slangen. Het begon allemaal als een regionale speler op het gebied van slangen, koppelingen en toebehoren. Nu, zo’n 45 jaar later, is de Mees van den Brink groep uitgegroeid tot een wereldwijde speler, met meer dan 15 vestigingen verspreid over 7 verschillende landen. Klanten vertrouwen op de hoogwaardige producten en betrouwbare oplossingen die het bedrijf biedt. Dankzij een combinatie van innovatie, kwaliteit en klantgerichtheid is Mees van den Brink een betrouwbare partner voor bedrijven over de hele wereld.

Maar wat Mees van den Brink echt onderscheidt, gaat verder dan alleen zakelijk succes. Het bedrijf heeft de warme familiecultuur weten te behouden die teruggaat naar de nederige beginperiode. Ondanks de internationale expansie en wereldwijde erkenning, hecht het bedrijf veel waarde aan de onderlinge band tussen medewerkers. Bij Mees van den Brink voelt iedereen zich deel van een grote familie waar waardering en betrokkenheid centraal staan.

Met passie, toewijding en een visie op duurzaamheid blijft Mees van den Brink groeien en zich inzetten voor het leveren van uitmuntende producten en diensten aan klanten over de hele wereld.

 • Kantoor
 • Slang
 • Magazijn

Vacatures

 • Kantoor HRM
  Mees van den Brink HR adviseur

  Ben jij een gedreven HR adviseur die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Bij Mees van den Brink maak je deel uit van een enthousiast HR-team en krijg je de kans om de HR-afdeling vanaf de basis op te zetten. Als HR adviseur bij Mees van den Brink krijg je de kans om jouw talenten volledig te benutten en een belangrijke rol te spelen in de ontwikkeling van de organisatie.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
Wil jij werken voor de mooiste bedrijven in Oost Nederland?

Neem contact met mij op, ik vertel je graag meer!

Contact
of bekijk direct al onze vacatures


 06 41105986
 bertram@konneqt.nl
Bertram