Vacatures bij NABR

Werken bij NABR: bouwmanagement & advies in brandveiligheid

/media/tcsn2d4x/enschede_nabr_01_.jpg?anchor=center&mode=crop&width=1200&height=840&rnd=133059083923300000
NABR
Bouwmanagement & advies in brandveiligheid

Met gevoel voor mens & proces. Het is de basis voor de werkwijze van NABR. Vanuit een grote passie voor bouw- en risicomanagement. Met als missie is om processen efficiƫnter, transparanter, veiliger en plezieriger te maken.

Logo

NABR is specialist in brandveiligheid, bouwmanagement, vastgoedmanagement en aanbestedingen. Het bedrijf is in 2009 opgericht onder de naam Nieuwenhuijse Arends en heeft indrukwekkende projecten gerealiseerd en vele brandveiligheidsadviezen uitgebracht. Na de realisatie van een eigen kantoorpand en de verandering in de samenstelling van de directie worden de werkzaamheden sinds eind september 2021 verricht onder de nieuwe bedrijfsnaam NABR.

Het jonge team bestaat uit mensen met een frisse en innovatieve kijk op zaken, daarnaast ontwikkelen zij zich continue. De mensen van NABR zijn in staat integrale adviezen te geven, waarbij transparantie naar de opdrachtgever centraal staat.

 • Overleg 2
 • Kantoor binnen 1
 • Kantoor binnen 2

Vacatures

 • Kantoor 1 Techniek
  NABR Bouwprojectmanager

  Word jij enthousiast van het begeleiden van het bouwproces, in nauwe samenwerking met de opdrachtgever: van planvorming en ontwerp naar uitvoering? Zie jij jezelf werken in het gerenoveerde koetshuis midden in de natuur van Hof Espelo in Enschede? Dan is NABR op zoek naar jou!

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
 • Kantoor 1 Techniek
  NABR (Senior) Adviseur Brandveiligheid

  Word jij enthousiast van een goed brandveiligheidsadvies voor een uniek gebouw? Zie jij jezelf werken in het gerenoveerde koetshuis midden in de natuur van Hof Espelo in Enschede? Dan is NABR op zoek naar jou!

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
Wil jij werken voor de mooiste bedrijven in Oost Nederland?

Neem contact met mij op, ik vertel je graag meer!

Contact
of bekijk direct al onze vacatures


 06 41105986
 bertram@konneqt.nl
Bertram