Vacatures bij Non Ferro Gieterij Oldenzaal

Werken bij Schoonderwolf Groep: gedegen vakmanschap, gedrevenheid en flexibiliteit zorgen voor hoge klanttevredenheid

/media/haogmh3p/heering_intern_pand_pano.jpg?anchor=center&mode=crop&width=1200&height=840&rnd=132635701730500000
Schoonderwolf Groep
Productiebedrijf voor non ferro en roestvast staallegeringen

Non Ferro Gieterij Oldenzaal (Non Ferro) is een vooraanstaande gieterij die hoogwaardige, gecertificeerde gietstukken levert voor verschillende toepassingen in diverse sectoren.

Gedegen vakmanschap, gedrevenheid en flexibiliteit in combinatie met het leveren van optimale en snelle oplossingen staan aan de basis van een hoge klanttevredenheid bij afnemers in binnen- en buitenland.

Non Ferro logo

Non Ferro Gieterij “Oldenzaal” bv is opgericht in de late jaren zestig en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een productiebedrijf met een uitstekende reputatie op het gebied van non ferro en roestvast staallegeringen.

In de modern geoutilleerde productiehallen worden gietstukken vervaardigd waaraan de hoogste eisen worden gesteld. Gedegen vakmanschap, gedrevenheid en flexibiliteit, in combinatie met moderne computertechnieken, kwaliteitsystemen en laboratoriumfaciliteiten hebben geresulteerd in een breed scala van tevreden afnemers in binnen- en buitenland.

Non Ferro Gieterij “Oldenzaal” is partner voor gietstukken in brons-, aluminiumbrons-, aluminiumlegeringen en diverse soorten roestvast staal. Zowel de standaardspecificaties als bijvoorbeeld DIN, ASTM en British Standard alsook klantenspecificaties kan Non Ferro probleemloos aanbieden.

  • Heering intern marketing 4
  • Heering intern marketing 2
  • Heering productie
Er zijn momenteel geen vacatures
Wil jij werken voor de mooiste bedrijven in Oost Nederland?

Neem contact met mij op, ik vertel je graag meer!

Contact
of bekijk direct al onze vacatures


 06-20235933
 miranda@konneqt.nl
Miranda