Vacatures bij NTS Norma

Werken bij NTS Norma: partner of choice in precisietechnologie

/media/yl3od4aa/norma.jpg?crop=0.019040644452581471,0,0.0273578490348905,0&cropmode=percentage&width=1200&height=840&rnd=132996733970200000
NTS Norma
Partner of choice in precisietechnologie

NTS Norma is een hightech eerstelijns toeleverancier, die complete mechatronische systemen ontwerpt, produceert en samenstelt.

 

Nts Norma Logo

NTS Norma is een hightech eerstelijns toeleverancier, die complete mechatronische systemen ontwerpt, produceert en samenstelt. De kernkracht van NTS Norma zit in de ruime ervaring op het gebied van ultraprecisie activiteiten. Met voortdurend oog voor innovatie en no-nonsense ondernemerschap heeft het bedrijf wereldwijd een unieke positie als het gaat om precisiebewerking en ultra precisie modules. De onderneming is één van de weinige bedrijven in de wereld die een nauwkeurigheid van (minder dan) één duizendste millimeter kan garanderen.

NTS Norma biedt triple A-producten aan triple A-klanten en staat bekend als een bedrijf dat verder gaat waar anderen zouden stoppen. Het onmogelijke mogelijk maken, dat is wat medewerkers van het bedrijf en haar cultuur typeert.

NTS Norma opereert in uiteenlopende industrieën, zoals de semiconductor-, medische-, defensie-, en (aero)space-industrie. Al in een vroeg stadium is zij betrokken bij nieuwe technologische ontwikkelingen en zorgt voor de rechtstreekse implementatie hiervan in industriële toepassingen.

 

 • Co Slijpen ATF + Logo
 • Norma9
 • Zinkvonken ATF + Logo

Vacatures

 • Norma9 Inkoop
  NTS Norma NPI Inkoper

  Als NPI Inkoper ben je verantwoordelijk voor het bestellen en opvolgen van projectmatige inkoopdelen voor projecten met nieuwe delen voor NTS Norma (NPI). Daarnaast begeleid en maak je processen gereed voor de overdracht naar Operationele Inkoop. 

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Miranda
 • Norma9 HRM
  NTS Norma Recruiter

  Recruitment is voor jou het mooiste onderdeel van HRM! Met jouw commerciële insteek sta jij paraat als hét gezicht voor de arbeidsmarkt. Het enthousiasmeren, overtuigen en binden van talent geeft jou energie, hier wil je jouw werk van maken. Je bent proactief, communicatief en hands-on. Daarnaast kun je om gaan met een divers takenpakket en ben je in staat meerdere ballen tegelijk hoog te houden. Met jouw energieke persoonlijkheid ben je prettig om mee samen te werken en bouw je graag mee aan verdere groei voor onze organisatie.

   

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Miranda
 • NTS Norma Logistiek
  NTS Norma Teamleider Operationele Logistiek

  Krijg jij energie van het leiding geven aan een team? Heb je kwaliteit hoog in het vaandel staan en heb je graag veel verantwoordelijkheid? Kun jij mensen verbinden, motiveren en optimaal laten samenwerken?

   

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Miranda
Wil jij werken voor de mooiste bedrijven in Oost Nederland?

Neem contact met mij op, ik vertel je graag meer!

Contact
of bekijk direct al onze vacatures


 06-20235933
 miranda@konneqt.nl
Miranda