Vacatures bij NTS Norma

Werken bij NTS Norma: partner of choice in precisietechnologie

/media/yl3od4aa/norma.jpg?anchor=center&mode=crop&width=1200&height=840&rnd=132844709116430000
NTS Norma
Partner of choice in precisietechnologie

NTS Norma is een hightech eerstelijns toeleverancier, die complete mechatronische systemen ontwerpt, produceert en samenstelt.

 

Nts Norma Logo

NTS Norma is een hightech eerstelijns toeleverancier, die complete mechatronische systemen ontwerpt, produceert en samenstelt. De kernkracht van NTS Norma zit in de ruime ervaring op het gebied van ultraprecisie activiteiten. Met voortdurend oog voor innovatie en no-nonsense ondernemerschap heeft het bedrijf wereldwijd een unieke positie als het gaat om precisiebewerking en ultra precisie modules. De onderneming is één van de weinige bedrijven in de wereld die een nauwkeurigheid van (minder dan) één duizendste millimeter kan garanderen.

NTS Norma biedt triple A-producten aan triple A-klanten en staat bekend als een bedrijf dat verder gaat waar anderen zouden stoppen. Het onmogelijke mogelijk maken, dat is wat medewerkers van het bedrijf en haar cultuur typeert.

NTS Norma opereert in uiteenlopende industrieën, zoals de semiconductor-, medische-, defensie-, en (aero)space-industrie. Al in een vroeg stadium is zij betrokken bij nieuwe technologische ontwikkelingen en zorgt voor de rechtstreekse implementatie hiervan in industriële toepassingen.

 

 • Co Slijpen ATF + Logo
 • Norma9
 • Zinkvonken ATF + Logo

Vacatures

 • Norma9 Inkoop
  NTS Norma Strategisch/project inkoper

  In deze dynamische functie ben je verantwoordelijk voor een specifiek inkooppakket. Afhankelijk van jouw interesse en expertise bestaat jouw inkooppakket uit het inkopen van mechanische producten en het inkopen van complexe uitbestedingen.  

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Miranda
Wil jij werken voor de mooiste bedrijven in Oost Nederland?

Neem contact met mij op, ik vertel je graag meer!

Contact
of bekijk direct al onze vacatures


 06-20235933
 miranda@konneqt.nl
Miranda