Vacatures bij Pentair

Werken bij Pentair is werken bij 1 van 's werelds meest gerenommeerde pioniers op het gebied van membraantechnologie. !

/media/xwud2gam/pentair_ens-prod_dyn_11.jpg?anchor=center&mode=crop&width=1200&height=840&rnd=133150730001730000
Pentair
Pioneers in membraantechnologie

Pentair in Enschede is een van 's werelds meest gerenommeerde pioniers op het gebied van membraantechnologie. Met hun decennialange ervaring leveren zij wereldwijd membraanfiltratieoplossingen die worden gebruikt voor het zuiveren van water- en afvalwater.

Pentair Logo Color RGB

Pentair in Enschede is een van 's werelds meest gerenommeerde pioniers op het gebied van membraantechnologie. Met hun decennialange ervaring leveren zij wereldwijd membraanfiltratieoplossingen die worden gebruikt voor het zuiveren van water- en afvalwater. Je kunt hun oplossingen tegenkomen in de auto, leerlooierij, voedsel & drank, commerciële, papier &pulp, farmaceutische en textielindustrie. Maar ook in de gezondheidszorg, energie & elektriciteit, mijnbouw, olie & gas en in (afval)waterzuiveringen. De oplossingen die zij bieden zorgen voor lagere beheer- en onderhoudskosten en een hoger rendement.

 

Nieuwe producten en innovaties

Met bijna 400 medewerkers werken zij in Enschede dagelijks aan vele projecten. Zij hebben een grote R&D afdeling die continu bezig is met het verbeteren van hun bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten en innovaties. Daarnaast hebben zij veel applicatie expertise in huis en zijn zij druk bezig met ontwikkelingen als Internet of Things (IOT). In hun moderne productiefaciliteit worden de verschillende soorten membranen, modules en units geproduceerd en getest. Naast het leveren van modules, kunnen zij klanten volledig ontzorgen door complete membraanfiltratie-installaties te produceren, te installeren op klantlocatie en te onderhouden. 

Internationale en dynamische omgeving
Werken bij Pentair betekent werken in een dynamische en internationale omgeving. Zij zijn onderdeel van een groot, beursgenoteerd Amerikaans bedrijf, maar binnen hun vestiging In Enschede is sprake van een gemoedelijke en informele werksfeer. De lijnen zijn kort en je kunt bij iedereen binnenlopen.

Er is bij hen veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en je krijgt voldoende ruimte en vrijheid om je werk naar eigen inzicht in te vullen. Samen met een enthousiaste groep ervaren en deskundige collega’s werk je mee aan het behalen van een maximaal resultaat voor de organisatie. 

 

  • Pentair ENS Prod Stat 10
Er zijn momenteel geen vacatures
Wil jij werken voor de mooiste bedrijven in Oost Nederland?

Neem contact met mij op, ik vertel je graag meer!

Contact
of bekijk direct al onze vacatures


 06-20235933
 miranda@konneqt.nl
Miranda