Vacatures bij Ropeblock

Werken bij Ropeblock: focus op internationale groei

/media/do0hczay/img_0370.jpg?anchor=center&mode=crop&width=1200&height=840&rnd=132630504112230000
Ropeblock
Smart engineering

Ropeblock-hardware wordt wereldwijd overal gevonden waar belangrijke componenten in kraansystemen in contact komen met de staalkabel. De producten zijn ontworpen om bij te dragen aan consistente veiligheid en efficiëntie bij elk type hijs- en riggingtoepassing.

Ropeblock

Ze hebben uitgebreide kennis van blokken, sockets en rigging-uitrusting, met een unieke waarde die wordt toegevoegd door Smart Engineering-aanpak. Deze combinatie is de sleutel om oplossingen te bieden die resultaat opleveren. Zij produceren en distribueren wereldwijd duizenden blokken en tienduizenden schijven en sockets per jaar. Daarnaast bieden ze slimme warehousing en logistieke diensten.

De onderneming

Ropeblock, opgericht in 1994, is een wereldwijd bekende ontwikkelaar en fabrikant van hijs- en rigginghardware. In een no-risk, first time right branche onderscheiden ze zich door onze grondige en algehele Smart Engineering-aanpak.

Zowel marktleidende kraanfabrikanten als grote eindgebruikers doen een beroep op hun expertise om de specifieke uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd het hoofd te bieden. De producten worden gebruikt in kritische apparatuur zoals mobiele kranen, havenkranen, scheepskranen, offshore kranen en platforms, baggermaterieel, hangende constructies, afmeersystemen en in de zware industrie.

Missie

De missie van Ropeblock is het adviseren, engineeren, produceren en op de markt brengen van veilige en hoogwaardige componenten voor de wereldwijde hijs- en staalkabelindustrie.

Visie

Ropeblock combineert technische uitmuntendheid, enorme ervaring en creativiteit om zich te onderscheiden als de toonaangevende en gespecialiseerde toeleveringspartner voor zijn klanten wereldwijd. Door gebruik te maken van expertise en nauwe relaties met klanten, bieden ze innovatieve en efficiënte ontwerpoplossingen om aan de behoeften van de markt te voldoen.

De combinatie van in-house assemblage, testen en inspectie samen met geavanceerde en nauwkeurig gecontroleerde uitbestede productie van subcomponenten zorgt voor flexibele capaciteit met behoud van hoge kwaliteitsnormen. Onderleveranciers zijn geselecteerde partners die gebruikmaken van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van productietechnologie.

Hun leidende marktpositie is het resultaat van continue investeringen in de ontwikkeling van hun organisatie en medewerkers. Samen streven ze naar een open en informele bedrijfscultuur. Deelname wordt aangemoedigd door teamwerk en wederzijdse ondersteuning, inspirerende ideeën en kansen voor persoonlijke groei.

 • Contact Pand ROPE0018 Banners 2000X620px Lr2
 • Home Blokje Markets ROPE0018 Banners 1800X900px Lr (Vergroot) Lr
 • Markets Other Industries Wind Lr

Vacatures

 • Markets Offshore Market Projects (IMGP2801) Uitsnede Lr Inkoop
  Ropeblock Senior buyer

  Het bewaken en optimaliseren van de leverperformance van leveranciers (OTD);
  Het voeren van prijsonderhandelingen en het beheren van de prijsafspraken met leveranciers;

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Miranda
 • OEI 127 Gr Lr Inkoop
  Ropeblock Werkvoorbereider/Project inkoper

  Het beoordelen van ETO (Engineer to Order) projecten op maakbaarheid en het realiseren van deze projectstromen, binnen de beleidslijnen van de organisatie (kwaliteit-, tijd-, en kostenafspraken).

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Miranda
Wil jij werken voor de mooiste bedrijven in Oost Nederland?

Neem contact met mij op, ik vertel je graag meer!

Contact
of bekijk direct al onze vacatures


 06-20235933
 miranda@konneqt.nl
Miranda