Vacatures bij Summery Cosmedical Group

Werken bij Summmery: do business with people who inspire you!

/media/duydafq3/foto-werving-1.png?anchor=center&mode=crop&width=1200&height=840&rnd=132701344330230000
Summery Cosmedical Group
Do business with people who inspire you!

Summery Cosmedical Group staat voor geloven in de schoonheid van iedereen, waarbij respect, liefde en bescherming voor de huid én natuur centraal staan.

 

Logo

In 2000 richtte Petra Sanderman Summery Cosmedical Group op. Wat begon als een meisjesdroom vanuit passie voor de huid, is inmiddels uitgegroeid tot een prachtig landgoed in Bornerbroek met drie cosmeticahuizen en een Experience Center waarin de Academy, een shop, showroom en conceptsalons zijn ondergebracht en waar ruim 45 medewerkers dagelijks bezig zijn om producten te ontwikkelen die er voor zorgen dat jij elke dag met een stralende huid je dag kunt beginnen! Onder het Summery label vallen de bekende merken IK Skin Perfection en Cenzaa Nederland. Door de complete alles-onder-één-dak-formule levert Summery ook alle salonbenodigdheden.

Summery Cosmedical Group staat voor geloven in de schoonheid van iedereen, waarbij respect, liefde en bescherming voor de huid én natuur centraal staan. De missie is natuurlijke schoonheid versterken met krachtige, pure en bewezen effectieve skincare. Innovatie staat daarbij hoog in het vaandel. Gedreven door ambitie om het beste nog beter te maken werken de mensen bij Summery met de nieuwste technologieën en ontwikkelen ze al ruim 20 jaar lang hoogwaardige producten en behandelingen die bijdragen aan een mooie en gezonde huid. Het bedrijf kiest alleen voor veilige en natuurlijke ingrediënten waarbij rekening wordt gehouden met al het moois dat onze aarde te bieden heeft. Daarnaast biedt Summery intensieve ondersteuning aan professionele schoonheidsinstituten die zich willen ontwikkelen als huidspecialist én ondernemer.

 • Foto werving 2
 • Foto werving 3
 • Foto werving 4

Vacatures

 • Foto werving 1 Marketing
  Summery Cosmedical Group Marketeer

  Als Marketeer ben je, samen met het dedicated team, de bewaker van het merk Cenzaa. Samen met de Business Unit Manager denk en werk je de marketingstrategie uit en je coördineert en plant binnen het team.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
 • Foto werving 1 Marketing
  Summery Cosmedical Group Online Marketing Specialist

  Als Online Marketing Specialist ben je online verantwoordelijk voor het nieuwe merk Mayee. Een merk dat op dit moment volop wordt ontwikkeld en op korte termijn wordt gelanceerd. Dit betekent dat jij een grote  vinger in de pap hebt aangaande de online strategie. Summery Cosmedical Group zoekt dan ook een  ondernemende collega die deze uitdaging vol passie aangaat. Jij zet het merk online in de markt en brengt het naar een hoger niveau!

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
 • Foto werving 1 Marketing
  Summery Cosmedical Group Product Manager

  Summery Cosmedical Group is producent, groothandel en dienstverlener in de wereld van cosmetica op de professionele markt. Als Productmanager ben jij verantwoordelijk voor de levenscyclus van onze producten en je waarborgt daarmee het imago, de kwaliteit en het succes van onze merken Cenzaa Nederland, IK Skin Perfection en Mayee. Onze merken zijn echte lovemarks, dat is jouw doel!

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
Wil jij werken voor de mooiste bedrijven in Oost Nederland?

Neem contact met mij op, ik vertel je graag meer!

Contact
of bekijk direct al onze vacatures


 06 41105986
 bertram@konneqt.nl
Bertram