Vacatures bij Super B

Werken bij Super B: the power to be in charge

/media/bvxfzpva/energy_container.jpg?anchor=center&mode=crop&width=1200&height=840&rnd=133317363632200000
Super B
Super B: krachtige vacatures

Elke dag levert Super B stroom aan duizenden voertuigen, op de weg, op het water en off-grid. Van campers, pleziervaartuigen, commerciële schepen en toeristenboten tot motorfietsen en high-performance auto's. De lithium accu's van Super B worden wereldwijd gebruikt als een betrouwbare en veilige stroombron. Wanneer je bij Super B werkt, ervaar je ook krachtige vacatures. Van het implementeren van intelligente softwareoplossingen voor de accu's tot het werken aan het ontwerp en de mechanische aspecten van de accu. En van het producten van de uiteindelijke accu tot het ontwikkelen van baanbrekende tools. Met Super B kun je alle kanten op. Jij beslist welke.

Logo

DE KLANT STAAT CENTRAAL
Super B is actief in de zeer innovatieve, competitieve en dynamische energiemarkt. Alles wat het bedrijf doet is gericht op de klanten. Dit vereist klantgerichte denkers en doeners. Mensen die initiatief nemen om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen en die bijdragen aan intelligente energieoplossingen. Super B is een geweldige plek om te werken, vooral als je een ambitieuze en nieuwsgierige manier van denken hebt. Super B wacht niet op nieuwe kansen, ze creëren deze zelf.

PERSONAL DEVELOPMENT
Ontwikkeling begint met jezelf kennen. Als je weet waar je talenten liggen, heb je ruimte om te groeien. Super B gelooft dat het van absoluut belang is dat je je kunt ontwikkelen in een richting die past bij je ambities en potentieel. Je krijgt voldoende ruimte om je te concentreren op je persoonlijke ontwikkeling door middel van praktijkervaring en (werkgerelateerde) training.

DIVERSITEIT
Super B gelooft in de kracht van diversiteit. Ze willen dat iedereen zich geaccepteerd en gewaardeerd voelt. Het bedrijf verwelkomt mensen van alle nationaliteiten, leeftijden en achtergronden. Het stelt Super B in staat om beter contact te maken met klanten, de maatschappij en elkaar. Verschillende ideeën, overtuigingen en perspectieven resulteren in een prettige werkomgeving, verhoogde creativiteit en verbeterde resultaten.

KRIJG HET GEDAAN
In een markt die het best kan worden gekenmerkt als dynamisch en snel in beweging, probeert Super B het voortouw te nemen. Het bedrijf werkt agile, wat betekent dat er korte lijnen zijn tussen ideeën en impact. Super B is flexibel en er wordt gewerkt in kleine teams om geweldige energieoplossingen voor de klanten te creëren. Je krijgt voldoende vrijheid om dingen voor elkaar te krijgen.

 • Energy container
 • Production
 • Warehouse

Vacatures

 • Warehouse Inkoop
  Super B Manager Purchasing

  Do you want to be a driving force in the energy transition? Are you a People Manager with a passion for technology? And are you confident enough to (further) scale our Purchasing Department? Then please read on.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
Wil jij werken voor de mooiste bedrijven in Oost Nederland?

Neem contact met mij op, ik vertel je graag meer!

Contact
of bekijk direct al onze vacatures


 06 41105986
 bertram@konneqt.nl
Bertram