Vacatures bij Twenpack

Werken bij Twenpack is werken met het nieuwste Warehouse Management Systeem, een vlot Pick & Pack proces en een flinke dosis Twentse nuchterheid.

/media/prijwpbc/warehouse-2.jpg?anchor=center&mode=crop&width=1200&height=840&rnd=133114332021870000
Twenpack
De E-fulfilment Partner voor de B2B Webshop!

Bij TwenPack helpen ze zowel grote als kleine B2B webshops op het gebied van e-commerce fulfilment. Ze slaan producten op, verzorgen het picken van de orders en zorgen dat alles voor de webshop wordt verstuurd.

Twenpack Logo Png (003)

TwenPack biedt professionele e-logistics en e-fulfilment diensten aan. Voor de e-fulfilment diensten beschikt TwenPack over moderne, ruime warehouses, die volgens alle geldende normen beheerd en bewaakt worden. Strategisch gelegen in het oosten van het land op het XL Businesspark Twente; op steenworp afstand van de A35 en slechts enkele kilometers van Duitsland verwijderd.

Zij zijn onderdeel van E. van Wijk Forwarding waardoor zij ook het transport van grotere goederen kunnen verzorgen.

Met maatwerkoplossingen op het gebied van Value Added Logistics voegt Twenpack waarde toe aan de organisatie. Dat doet TwenPack zowel permanent als tijdelijk.

Op het gebied van kwaliteit, veiligheid, integriteit, MVO en duurzaamheid houdt TwenPack een hoge standaard aan. Certificaten en keurmerken laten hun kundigheid en grote betrokkenheid bij deze belangrijke onderwerpen zien. Het uitgangspunt van TwenPack tot het niveau van certificering is gebaseerd op het maximaal vereiste niveau voor hun branche. Sinds december 2018 zijn ze door TÜV Nord gecertificeerd voor kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001:2015.

 • Warehouse
 • Warehouse 2
 • Kantoor

Vacatures

 • Warehouse Logistiek
  Twenpack Supervisor Warehouse

  Als Supervisor Warehouse ben jij verantwoordelijk voor een juiste, efficiënte en veilige afhandeling van alle warehouse activiteiten. Dit omvat de dagelijkse afhandeling van alle inkomende, opgeslagen en uitgaande goederen. Het is een uitdagende functie in een internationale werkomgeving bij een sterk maar gezond groeiende logistieke e-commerce innovator!

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Miranda
Wil jij werken voor de mooiste bedrijven in Oost Nederland?

Neem contact met mij op, ik vertel je graag meer!

Contact
of bekijk direct al onze vacatures


 06-20235933
 miranda@konneqt.nl
Miranda