Vacatures bij VDL Energy Systems

Werken bij VDL Energy Systems: door innovatie een bijdrage leveren aan de energietransitie

/media/xf5bgt4t/onderhoud.png?anchor=center&mode=crop&width=1200&height=840&rnd=133601591197530000
VDL Energy Systems
Power for tomorrow

Investeren in de toekomst: VDL's innovatieve energieoplossingen

Logo

VDL streeft ernaar om een ongerepte planeet achter te laten. Het bedrijf investeert actief in energieoplossingen en vergroot haar impact. VDL richt zich op energieopslag en transport en gelooft dat waterstof belangrijker zal worden. VDL ontwikkelt betere mobiliteit met elektrische batterijen en haar superbatterij biedt een groen alternatief. De VDL-E-Power-technologie wordt toegepast in voertuigen en laders, waardoor een duurzaam systeem ontstaat. Accu's worden hergebruikt om energie op te slaan voor partners. VDL zet zich in voor een duurzame toekomst!

VDL Energy Systems is een jonge organisatie die met haar innovatieve kracht een bijdrage levert aan de energietransitie door slimme batterij- en waterstofsystemen te ontwerpen én te produceren. Naast deze activiteiten heeft de organisatie de kennis en de equipment om rotoren van elektromotoren, compressoren en van turbines te balanceren bij extreem hoge rotatie snelheden. Voor internationale en toonaangevende bedrijven verleent VDL Energy Systems zeer succesvol deze dienst.

 • Pand
 • Onderhoud
 • Bunker

Vacatures

 • Onderhoud Commercie
  VDL Energy Systems Sales Engineer

  Kun jij de combinatie van techniek, organisatie en commercie in een internationaal speelveld aan? Neem jij jouw verantwoordelijkheid en werk je nauwgezet? Kom dan werken als Sales Engineer Balancing bij VDL Energy Systems.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
Wil jij werken voor de mooiste bedrijven in Oost Nederland?

Neem contact met mij op, ik vertel je graag meer!

Contact
of bekijk direct al onze vacatures


 06 41105986
 bertram@konneqt.nl
Bertram