Vacatures bij Veiligheidsregio Twente

Werken bij Veiligheidsregio Twente is samen werken aan een veilig Twente!

/media/r2lb3qrn/foto-auto-s.jpg?anchor=center&mode=crop&width=1200&height=840&rnd=132889635581170000
Veiligheidsregio Twente
‘Samen werken aan een veilig Twente’.

De Veiligheidsregio Twente (VRT) is een innovatieve netwerkorganisatie.

 

Logo

De Veiligheidsregio Twente (VRT) is een innovatieve netwerkorganisatie. De voornaamste taak is om diegenen die wonen en werken in Twente een veilige leefomgeving te bieden en hulp te bieden tijdens dreigende crises en rampen. Zij zijn professionals die luisteren naar wat maatschappelijke partners en de mensen in Twente van hen vragen. Mede daardoor zijn zij in staat om hun wettelijke taken op een innovatieve wijze tegen acceptabele kosten uit te voeren.

In hun samenwerking met partners zoals politie, brandweer, GHOR, gemeenten delen ze kennis en ervaringen met elkaar. Professionalisering en innovatie staan voorop. 

Missie

De missie is: ‘Samen werken aan een veilig Twente’. Door samen te werken creëren we meer veiligheid in Twente en hebben we aandacht voor meer veiligheidsrisico’s. Dit sluit goed aan bij de lange traditie van samenwerken in de regio Twente.

Visie

Iedereen is tot op zekere hoogte zelf verantwoordelijk voor een veilig en gezond leven. Dat geldt voor individuele personen en voor (overheids-) organisaties. Daarom zorgen we samen voor veiligheid, burger én overheid.

 

  • Foto Auto's
  • Wat Wij Doen
  • Wie Zijn Wij

Vacatures

Wil jij werken voor de mooiste bedrijven in Oost Nederland?

Neem contact met mij op, ik vertel je graag meer!

Contact
of bekijk direct al onze vacatures


 06-20235933
 miranda@konneqt.nl
Miranda