Vacatures bij Waterluxe

Werken bij Waterluxe: Twentse nuchterheid, innovatief, kundig en persoonlijk

/media/0cubd2wb/douche.jpg?anchor=center&mode=crop&width=1200&height=840&rnd=132641689919670000
Waterluxe
Alledaagse luxe thuis met een waterontharder van Waterluxe

Kalk laat sporen achter op je huid, in je douche, op je kraan en in je apparatuur. Een waterontharder van Waterluxe biedt een simpele upgrade aan je huis, waardoor jij eindeloos kunt genieten van de voordelen van zacht water.

Logo
Waterluxe maakt zich hard voor zacht water

Water stroomt al jarenlang, schoon, fris en helder, uit onze Hollandse kranen. Ons water is van goede kwaliteit en voorziet ons in de dagelijkse behoefte. En dat is iets waar we allemaal weinig bij stilstaan. Maar eigenlijk is dat ‘gewone’ heel bijzonder. We hoeven je niet uit te leggen dat het water niet zomaar, zonder tijd, geld en energie, schoon uit de kraan komt. Daar gaat een heel proces aan vooraf. Als je je daarin verdiept kom je al snel tot de conclusie dat schoon water uit de kraan eigenlijk een luxe is. Maar het kan luxer. En zonder poespas.

Waterluxe maakt zich hard voor zacht water. Het bedrijf doet er alles aan om iedereen de alledaagse luxe van zacht water te laten ervaren. Waterluxe informeert jou graag over alle mogelijkheden en kan je uitleggen wat de voordelen zijn van een waterontharder. Het doel is om elke dag het beste water te leveren. Dat lukt Waterluxe dankzij innovatieve concepten en kundig en persoonlijk advies. Voeg daarbij een vleugje Twentse nuchterheid toe en je weet wie Waterluxe is.

  • Magazijn
  • Team
  • Kraan
Er zijn momenteel geen vacatures
Wil jij werken voor de mooiste bedrijven in Oost Nederland?

Neem contact met mij op, ik vertel je graag meer!

Contact
of bekijk direct al onze vacatures


 06 41105986
 bertram@konneqt.nl
Bertram