Vacatures bij WEBO

Werken bij WEBO: Uitvinders in de Timmerindustrie

/media/4aalkric/pand-webo.jpg?center=0.762063227953411,0.50369226399687572&mode=crop&width=1200&height=840&rnd=132706592830300000
WEBO
Uitvinders in de Timmerindustrie!

WEBO is een ambitieus familiebedrijf met het vizier op de toekomst. Zij maken het verschil in de bouw door industrialisatie en mass-customization toe te passen. 

 

LOGO WEBO + PAYOFF

WEBO is een ambitieus familiebedrijf  en van oudsher een timmerfabriek. Anno nu reiken hun bedrijfsactiviteiten ver buiten dat begrip. Ze fabriceren houten kozijnen, HSB-elementen en introduceerden het Steigerloos Bouwen. Daarnaast houden ze zich ook bezig met het ontwikkelen en uitvoeren van innoverende bouwconcepten. Ze bevinden zich zodoende in het gehele traject van engineering tot aan aflevering op de bouw.

Wat doen ze?  Bouwoplossingen op basis van hout, die waardevol zijn voor de leefomgeving.

Hoe doen ze dat? Heruitvinden van processen in de bouw.

Waarom doen ze dat?  Zij geloven dat als je beter bouwt, je beter leeft.

WEBO is niet het succes van één man of vrouw. Het zit hem in de vindingrijkheid van al hun collega's. Ze zien zichzelf graag als een collectief van eigenzinnige, harde werkers. Een groep vakmensen met een gezamenlijke drive. Samen creëren ze meerwaarde voor alle partijen. Van aannemer tot eindgebruiker. En dat doen ze altijd door uit te vinden wat er beter kan. Ze zijn trots op hun professionele, informele cultuur waarbij ze de lijnen graag kort houden en iedereen de kans krijgt zichzelf volop te ontwikkelen. 

Een leuk, dynamisch bedrijf met vrolijke collega's, waar geen dag voorbij gaat zonder gelachen te hebben, dat is WEBO. Dat zie je ook terug in de gezellige, vrijblijvende vrijdagmiddagborrel. Maar ook in het WEBO-bedrijventeam, waarmee ze jaarlijks om een podiumplek strijden in de Rijsserbergloop.

 

 

 

 

 

 

 

 

  • IMG 9876 6D A
  • Pand WEBO
  • Sufzkhikvo4b9incfleh
Er zijn momenteel geen vacatures
Wil jij werken voor de mooiste bedrijven in Oost Nederland?

Neem contact met mij op, ik vertel je graag meer!

Contact
of bekijk direct al onze vacatures


 06-20235933
 miranda@konneqt.nl
Miranda