Vacatures bij Ziezodan

Werken bij Ziezodan: bouwen aan de meest optimale keten in de wereld van vastgoedonderhoud

/media/dv0hft0y/fotograaf-marieke-dijkhof-42-van-42.jpg?anchor=center&mode=crop&width=1200&height=840&rnd=133295786125570000
Ziezodan
Ziezodan: ongekend onderhoudsgemak

Ziezodan brengt de werelden van huurders, vastgoedbeheerders en onderhoudsbedrijven samen op een digitaal platform. Het bedrijf verzorgt het reparatieonderhoud van ongeveer 30.000 huurwoningen door heel Nederland. Daarnaast ontzorgt Ziezodan haar opdrachtgevers door het gehele beheerproces van reparatieverzoeken over te nemen.

Logo

Ziezodan brengt de werelden van huurders, vastgoedbeheerders en onderhoudsbedrijven samen op een digitaal platform. Het bedrijf verzorgt het reparatieonderhoud van ongeveer 30.000 huurwoningen door heel Nederland. Daarnaast ontzorgt Ziezodan haar opdrachtgevers door het gehele beheerproces van reparatieverzoeken over te nemen, van het melden van een reparatieverzoek door de huurder tot aan de oplossing. Dit doet Ziezodan door een innovatief, integraal en transparant proces, met minder stappen, minder systemen en minder overdrachtsmomenten. Dit is efficiënter, minder foutgevoelig en zorgt voor een hogere huurderstevredenheid. De data uit het zelf ontwikkelde platform wordt gevisualiseerd in een realtime dashboard, voor optimaal inzicht.

Bij Ziezodan kom je terecht in een jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf waarin je volop kansen krijgt om te groeien. Er is ruimte voor eigen initiatief, creativiteit en ondernemerschap. Ziezodan is onderdeel van ADG dienstengroep. Dit betekent dat er doorgroeimogelijkheden zijn over de gehele groep. Het bedrijf is gevestigd in Gebouw-N in Hengelo. Hier zitten meer dan dertig start en scale ups en het gebouw kent meerdere inspirerende ruimtes.

Het is een hecht team met een vrije en informele werkcultuur. Ze gaan open met elkaar om en zijn een platte organisatie. Ze stellen zich flexibel op en zijn dienstverlenend naar elkaar en naar opdrachtgevers. Als team voelen ze zich verbonden met de dienstverlening en het platform. De mensen van Ziezodan zijn gedreven en gaan altijd voor het beste en meest innovatieve resultaat. Ze hebben waardering voor elkaar en het werk dat ze doen. Er zijn korte lijnen en doordat het hele bedrijf op één verdieping zit, werken het klant contact center, marketing, operatie, techniek, HR en directie nauw samen. Hierdoor is er veel transparantie.

Bij Ziezodan mag je volledig jezelf zijn. Ze vinden het belangrijk dat jij goed in je vel zit. Ze spenderen daarom tijd aan persoonlijke groei, welzijn en waardering. Zo werk je met je leidinggevende aan je persoonlijke ontwikkeldoelen en zijn er opleidingsmogelijkheden, waar relevant voor je functie. Ziezodan gelooft dat als je doet waar je goed in bent en je jezelf blijft ontwikkelen, je plezier hebt in je werk. Naast je werk zorgt het bedrijf ook op andere manieren voor plezier! Het team onderneemt regelmatig leuke activiteiten met elkaar, denk aan een borrel of tafeltennistoernooi.

  • Kantoor2
  • Kantoor1
  • Team
Er zijn momenteel geen vacatures
Wil jij werken voor de mooiste bedrijven in Oost Nederland?

Neem contact met mij op, ik vertel je graag meer!

Contact
of bekijk direct al onze vacatures


 06 41105986
 bertram@konneqt.nl
Bertram