Vacatures bij Zwanenberg Food Group

Werken bij Zwanenberg Food Group: ondernemerschap en verantwoordelijkheidsgevoel

/media/kdrjm5nt/zb2.jpg?anchor=center&mode=crop&width=1200&height=840&rnd=133240406932700000
Zwanenberg Food Group
Zwanenberg Food Group betekent werken voor mooie merken!

Wil jij werken voor mooie merken als Chicken Tonight, Huls, Kips, Struik en Zwan? Kom dan werken bij Zwanenberg. Werken bij Zwanenberg is jezelf – samen met je collega’s – dagelijks inzetten om met gebundelde krachten samen tot het beste resultaat te komen.

Logo

Met 1.800 medewerkers en een omzet van 540 miljoen euro behoort Zwanenberg tot de leidende Europese producenten en exporteurs van vleeswaren, vleesconserven, snacks, soepen, sauzen, vegetarische en veganistische producten. Zwanenberg beschikt over eigen productielocaties in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten en een verkoopkantoor in Australië.

Zwanenberg levert haar producten aan retail en groothandel onder diverse succesvolle (internationale) merknamen. Naast de succesvolle eigen merken produceert het bedrijf ook voor een groot aantal private labels; niet alleen voor de Nederlandse markt, maar ook voor de internationale markt. Tegenwoordig exporteert Zwanenberg haar producten naar meer dan honderd landen wereldwijd.

De bedrijfscultuur van Zwanenberg wordt gekenmerkt door ondernemerschap. Dat wil zeggen: geen uitdaging uit de weg gaan, kostenbewust zijn en bovenal verantwoordelijkheid durven dragen. Er heerst een prettige, open werksfeer en er wordt zeer doel- en resultaatgericht gewerkt. Bovenal is men trots op de producten en dat dragen ze graag uit.

Medewerkers van Zwanenberg zijn vakmensen op hun eigen gebied. Daarom zijn ze in staat om zowel individueel als met collega’s continu te zoeken naar verbeteringen. Zwanenberg investeert in training en ontwikkeling. Bovendien staat het bedrijf altijd open voor nieuwe ideeën of werkwijzen. Er heerst een sterk teamgevoel om de schouders eronder te zetten en de organisatie keer op keer op een hoger niveau te krijgen.

  • Foto2
  • Foto1
  • Foto3

Vacatures

Wil jij werken voor de mooiste bedrijven in Oost Nederland?

Neem contact met mij op, ik vertel je graag meer!

Contact
of bekijk direct al onze vacatures


 06 41105986
 bertram@konneqt.nl
Bertram