Over ons

Konneqt verbindt

Over Konneqt

Konneqt staat voor verbinden. Met opdrachtgevers en kandidaten. En met de rest van ons netwerk. Waarbij we vooral op zoek zijn naar het achterliggende verhaal bij een vacature of een kandidaat. We geven “EQ” niet voor niets extra podium in onze naam. We kennen onze opdrachtgevers en de kandidaten persoonlijk. Immers niet alleen kennis (IQ), maar vooral de overeenkomst tussen de persoonlijkheid van de kandidaat en de cultuur van de klant zijn bepalend voor een succesvolle match. In onze werkwijze komt kwaliteit voor kwantiteit. We gaan voor een langdurige relatie.

Over

Bertram Heemink

25 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling in het oosten van het land: ik mag intussen zeggen dat het mijn vak is geworden. Bij gerenommeerde partijen als In Person en Yacht heb ik mogen leren en ontwikkelen om uiteindelijk samen met Miranda ons eigen bedrijf te runnen: Konneqt...

Dagelijks mag ik in gesprek zijn met professionals die een nieuwe werkomgeving of nieuwe collega’s zoeken. Dat ze mij (ons) vertrouwen om hier een optimale invulling aan te geven is een groot compliment. Onze benadering kenmerkt zich door oprechte interesse, authenticiteit en enthousiasme. Mooie woorden, maar we realiseren ons dat het natuurlijk aan onze gesprekspartner is om dit daadwerkelijk als zodanig te ervaren.

Mijn vrije tijd breng ik door met mijn vrouw Ilse en 2 dochters Linn en Faye. Daarnaast is sporten erg belangrijk voor me: tennis, fitness en skiën kan ik nog zelf, maar ik volg ook veel op tv en online, waarbij vooral American Football mijn aandacht heeft.

Over

Miranda pieters-Engelbertink

Na mijn studie Facilitaire Dienstverlening in Den Haag, ben ik in 1990 terug gekeerd naar Twente om te starten als intercedente bij Randstad Uitzendbureau in Enschede. En sindsdien ben ik de arbeidsbemiddeling niet meer uitgegaan. Via Randstad Techniek, Randstad Polytechniek en Yacht heb ik in 2012 de stap gezet naar een eigen bedrijf Konneqt, die ik nog steeds run met Bertram en waar ik tot op de dag van vandaag nog erg trots op ben!

De kernwaarden: kennen, dienen en vertrouwen zijn er van begin af aan met de paplepel ingegoten. Deze waarden staan bij mij nog steeds hoog in het vaandel. De verbinding maken met de klant enerzijds en de sollicitant anderzijds, de oprechte interesse in beiden, die uiteindelijk leidt tot de perfect match, is iets waar ik nog dagelijks mijn energie uit haal!