Vacatures in de Logistiek

Toonaangevende logistiek in Oost Nederland

Logistiek
Direct een baan in de logistiek

Zelfs als het tempo van de economische groei afvlakt, blijft de vraag naar logistiek personeel onverminderd groot. Anders dan veel andere sectoren biedt de logistiek sector niet alleen nu maar ook op de langere termijn goede kansen voor hoger opgeleiden.

Werken in de logistiek in Oost Nederland?

Wil jij werken in een uitdagende functie voor toonaangevende bedrijven in Oost Nederland? Konneqt bemiddelt in vaste en interim banen in de logistiek in Oost Nederland. Wij zorgen voor jou voor een perfecte match! Logistieke vacatures die Konneqt regelmatig voor haar klanten invult zijn: planner, supply chain analist, logistiek engineer, logistiek manager, supply chain manager.

Vacatures

 • Wervingsfoto4 Logistiek
  Rabelink Logistics Logistiek Manager

  Hun warehouses hebben samen een oppervlakte van 125.000 m2 en zijn verdeeld over 5 locaties in de regio (Doetinchem, Zevenaar, S-Heerenberg). Zij zijn een bedrijf met een duidelijke identiteit en waarden. Ook wanneer ze bezig zijn met het oplossen van complexe logistieke vraagstukken voor hun klanten, houden ze altijd rekening met hun kernwaarden:

  • Het draait om mensen
  • Stop nooit met leren
  • Ga voor kwaliteit
  • Denk aan de wereld
  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Miranda
 • Homepage Logistiek
  Slimstock S&OP Consultant

  Ben jij degene die ervoor zorgt dat alle belangen in de keten op elkaar worden afgestemd? Draag jij zorg voor eenduidige informatie en een goede samenwerking binnen teams, zodat de functionele activiteiten op elkaar worden afgestemd? Dan is deze functie je op het lijf geschreven.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
 • Pand binnen Logistiek
  Aarnink Kunststof Kozijnen Planner

  Een uitdagende en afwisselende functie, waarin je een belangrijke rol hebt in het planningsproces en het optimaliseren daarvan.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram

Wil jij werken in de logistiek in Oost-Nederland?

Laat dan je gegevens achter!