Vacatures in de Logistiek

Toonaangevende logistiek in Oost Nederland

Logistiek
Direct een baan in de logistiek

Zelfs als het tempo van de economische groei afvlakt, blijft de vraag naar logistiek personeel onverminderd groot. Anders dan veel andere sectoren biedt de logistiek sector niet alleen nu maar ook op de langere termijn goede kansen voor hoger opgeleiden.

Werken in de logistiek in Oost Nederland?

Wil jij werken in een uitdagende functie voor toonaangevende bedrijven in Oost Nederland? Konneqt bemiddelt in vaste en interim banen in de logistiek in Oost Nederland. Wij zorgen voor jou voor een perfecte match! Logistieke vacatures die Konneqt regelmatig voor haar klanten invult zijn: planner, supply chain analist, logistiek engineer, logistiek manager, supply chain manager.

Vacatures

 • 0L9A3818 Logistiek
  Benchmark Program manager Operations Benchmark

  Als Program Manager Industrial bij Benchmark  ben je ‘CEO van je eigen business. Dit bestaat uit het volledig managen van een klant programma, binnen operations, naar volle tevredenheid van klant en interne organisatie, het onderhouden van de relatie met de opdrachtgever(s) en het binnen halen van nieuwe business.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Miranda
 • Wervingsfoto1 Logistiek
  Rabelink Logistics Transport en Expeditie Manager

  Bij Rabelink maken ze complexe logistiek simpel. Ze zijn een sterk groeiende organisatie en ze proberen voor hun klanten altijd de beste oplossing te vinden. Krijg jij iedereen mee om een steeds beter resultaat neer te zetten? Ben je toekomstgericht en weet je precies wat er binnen de operatie speelt?

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Miranda
 • Homepage Logistiek
  Slimstock Consultant supply chain

  In deze rol draag je zorg voor de optimale inzet en gebruik van Slim4 (de in eigen beheer ontwikkelde software oplossing van Slimstock), je initieert verbetertrajecten en draagt de verantwoordelijkheid bij de uitrol hiervan.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
 • Contact Pand ROPE0018 Banners 2000X620px Lr2 Logistiek
  Ropeblock Inventory Analyst

  Als Inventory analyst ben je verantwoordelijk voor een optimale voorraadhoogte met een zo hoog mogelijk serviceniveau, waarbij salesinformatie, kostprijs, serie grootte, voorraadhoogte en het verloop van de voorraad in acht worden genomen.

   

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Miranda

Wil jij werken in de logistiek in Oost-Nederland?

Laat dan je gegevens achter!