Vacatures in de HRM

Visie op minste en menselijk duurzaam

HRM
HRM: de impact van technologie koppelen aan menselijk welzijn

De kijk op 'het werken' verandert snel. Mede omdat de gemiddelde medewerker in een Nederlands bedrijf tegenwoordig hoger opgeleid is dan ooit. Essentieel voor de komende jaren is de vraag hoe jij als HR professional het aanwezige talent de juiste werkomgeving biedt.

HRM vacatures in Oost Nederland

Ben jij een regisseur van cultuurveranderingen? En weet jij de impact van technologie te koppelen aan menselijk welzijn? Wij werken voor toonaangevende organisaties en bedrijven in oost Nederland. HRM vacatures die Konneqt regelmatig voor haar klanten invult zijn HRM manager, HR business partner, HR adviseur, Medewerker Salarisadministratie.

Neem contact op met ons of bekijk de vacatures.

Vacatures

 • Wervingsfoto4 HRM
  Rabelink Logistics Manager Interne Zaken

  De Manager Interne Zaken is een spin in het webfunctie waarbij je adviseren en spiegelen van directie- en managementleden combineert met leidinggeven aan de afdelingen communicatie en receptie die in je portefeuille zitten.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Miranda
 • Norma9 HRM
  NTS Norma Recruiter

  Recruitment is voor jou het mooiste onderdeel van HRM! Met jouw commerciële insteek sta jij paraat als hét gezicht voor de arbeidsmarkt. Het enthousiasmeren, overtuigen en binden van talent geeft jou energie, hier wil je jouw werk van maken. Je bent proactief, communicatief en hands-on. Daarnaast kun je om gaan met een divers takenpakket en ben je in staat meerdere ballen tegelijk hoog te houden. Met jouw energieke persoonlijkheid ben je prettig om mee samen te werken en bouw je graag mee aan verdere groei voor onze organisatie.

   

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Miranda
 • 21180 Eurol Afbeelding E100256 E100257 HRM
  Eurol B.V. HR Adviseur

  Vanuit een dienstverlenend en adviserend perspectief ben je in deze functie verantwoordelijk voor de uitvoering van het personeels- en organisatiebeleid binnen Eurol. Het doel is een prettige werkomgeving creëren waar veiligheid en gezondheid voorop staat van de organisatie waar ongeveer 260 medewerkers werkzaam zijn.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Miranda

Wil jij werken in de HRM in Oost-Nederland?

Laat dan je gegevens achter!