Vacatures in de Techniek

HBO/WO baan in het technische Oost Nederland!

Techniek
Mooie kansen door schaarste in technisch personeel

Goede technische specialisten zijn op dit moment schaars. Ook bij technisch geörienteerde bedrijven in Oost Nederland staan ze te springen om goede mensen. Een kans voor jou als hoger opgeleide kandidaat om je slag te slaan en de volgende stap te maken in je carrière. 

Techniek in de groene werkomgeving van Oost Nederland

Konneqt vervult voor haar opdrachtgevers vacatures in de techniek in zeer uiteenlopende functies, bijvoorbeeld in de elektrotechniek, werktuigbouw, chemie of technische natuurwetenschappen. Wij werken voor onder andere Malvern Panalytical, Benchmark Electronics en Alkondor.

Zoek je een functie waarin je jouw kennis en vaardigheden mag inzetten voor bijzondere doelen? Een baan die maatschappelijke impact combineert met een prettige, groene werkomgeving, en ruimte voor initiatief en gezonde werk-privékeuzes?

Techniek vacatures die Konneqt regelmatig voor haar klanten invult zijn: manager engineering, projectmanager, manufacturing engineer, quality engineer, sales engineer, manager productie.

Vacatures

 • Benchmark2 Techniek
  Benchmark NPI Projectmanager

  Als NPI (New Product Introduction) Project Manager binnen Benchmark ben je de bruggenbouwer tussen opdrachtgever, product development en manufacturing. Je bent verantwoordelijk voor de begeleiding en het resultaat van verschillende NPI-projecten voor de sectoren Industrial, Semicon, Aerospace & Defense of Medical.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Miranda
 • Benchmark2 Techniek
  Benchmark Program Manager Design Engineering

  Als Program Manager streef je continu naar het verbeteren van resultaten op het gebied van
  klanttevredenheid en winstgevende resultaten. Jij bent technisch, financieel en commercieel
  verantwoordelijk voor de uitvoering van een of meerdere multidisciplinaire projecten. In deze
  projecten weet je groei en verbeteringen te bewerkstelligen. Daarnaast ben je als Program
  Manager de leidinggevende gesprekspartner voor de klant, de manager van het team en de
  sparringpartner van het MT.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Miranda
 • Benchmark2 Techniek
  Benchmark Projectmanager Design Engineering

  Als Projectmanager voor de ontwikkelprojecten die zij uitvoeren voor hun klanten ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit en tijdigheid van deliverables terwijl de projectresultaten overeind blijven. Je maakt de vertaalslag van klantbehoeften naar de projectinvulling en verdedigt de projectresultaten door continu vooruit te kijken.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Miranda
 • Brandweer Techniek
  TenCate Protective Fabrics HSE Coördinator

  Als HSE Coördinator neem je het initiatief om de processen omtrent veiligheid, gezondheid, milieu en energie verder te optimaliseren.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
 • 0L9A3818 Techniek
  Benchmark Senior quality engineer

  Als Quality Engineer Sr. ben je verantwoordelijk voor het bewaken, verbeteren en borgen van product- en proceskwaliteit. Daarmee zorg je voor de optimalisatie van de producten en processen binnen de afdeling.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Miranda
 • Kantoor 1 Techniek
  NABR Junior Bouwprojectmanager

  Word jij enthousiast van het begeleiden van het bouwproces, in nauwe samenwerking met de opdrachtgever: van planvorming en ontwerp naar uitvoering? Zie jij jezelf werken in het gerenoveerde koetshuis midden in de natuur van Hof Espelo in Enschede? Dan is NABR op zoek naar jou!

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
 • Benchmark2 Techniek
  Benchmark Internationaal projectmanager

  Als Internationaal Projectmanager binnen Benchmark ben je de bruggenbouwer tussen verschillende Benchmark vestigingen. Je bent verantwoordelijk voor de begeleiding en het resultaat van verschillende internationale projecten, voor de sectoren Industrial, Semicon, Aerospace & Defense of Medical.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Miranda
 • Foto ambulance Techniek
  Ambulance Oost Medewerker Kwaliteit en Veiligheid

  Het kwaliteitsteam binnen Ambulance Oost streeft naar steeds betere en veilige zorg, tevreden patiënten en zorgprofessionals. Als Medewerker Kwaliteit en Veiligheid ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren en bewaken van het kwaliteitsmanagementsysteem binnen de organisatie. 

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Miranda
 • Foto2 Techniek
  Zwanenberg Food Group HSE Specialist

  Ben jij een daadkrachtige veiligheidsprofessional en ga jij geen uitdaging uit de weg? Dan is Zwanenberg Food Group op zoek naar jou!

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
 • Productie Techniek
  Galvano QHSE Manager / Procestechnoloog

  Vanwege de snelle groei is Galvano Hengelo op zoek naar een QHSE manager/ procestechnoloog die het enthousiaste, ambitieuze en bovenal betrokken team wil komen versterken. Benieuwd naar wat deze functie inhoudt en wat Galvano Hengelo als werkgever te bieden heeft? Lees dan gauw verder!

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
 • Kantoor 1 Techniek
  NABR (Senior) Adviseur Brandveiligheid

  Word jij enthousiast van een goed brandveiligheidsadvies voor een uniek gebouw? Zie jij jezelf werken in het gerenoveerde koetshuis midden in de natuur van Hof Espelo in Enschede? Dan is NABR op zoek naar jou!

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram

Wil jij werken in de techniek in Oost-Nederland?

Laat dan je gegevens achter!