Vacatures in de Techniek

HBO/WO baan in het technische Oost Nederland!

Techniek
Mooie kansen door schaarste in technisch personeel

Goede technische specialisten zijn op dit moment schaars. Ook bij technisch geörienteerde bedrijven in Oost Nederland staan ze te springen om goede mensen. Een kans voor jou als hoger opgeleide kandidaat om je slag te slaan en de volgende stap te maken in je carrière. 

Techniek in de groene werkomgeving van Oost Nederland

Konneqt vervult voor haar opdrachtgevers vacatures in de techniek in zeer uiteenlopende functies, bijvoorbeeld in de elektrotechniek, werktuigbouw, chemie of technische natuurwetenschappen. Wij werken voor onder andere Malvern Panalytical, Benchmark Electronics en Alkondor.

Zoek je een functie waarin je jouw kennis en vaardigheden mag inzetten voor bijzondere doelen? Een baan die maatschappelijke impact combineert met een prettige, groene werkomgeving, en ruimte voor initiatief en gezonde werk-privékeuzes?

Techniek vacatures die Konneqt regelmatig voor haar klanten invult zijn: manager engineering, projectmanager, manufacturing engineer, quality engineer, sales engineer, manager productie.

Vacatures

 • Benchmark2 Techniek
  Benchmark Senior NPI Projectmanager

  Als NPI (New Product Introduction) Project Manager binnen Benchmark ben je de bruggenbouwer tussen opdrachtgever, product development en manufacturing. Je bent verantwoordelijk voor de begeleiding en het resultaat van verschillende NPI-projecten voor de sectoren Industrial, Semicon, Aerospace & Defense of Medical.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Miranda
 • Benchmark2 Techniek
  Benchmark Projectmanager Design Engineering

  Als Project Manager bij de afdeling Design Engineering bij Benchmark ben je ‘CEO van jouw eigen business’. Dit bestaat uit het realiseren van projecten naar volle tevredenheid van klant en de interne organisatie, het onderhouden van de relatie met de opdrachtgever(s) en het genereren van nieuwe business bij (bestaande) klanten. In ons klantenbestand zitten toonaangevende bedrijven zoals Fluke, Thales, Airbus, Abionic en ASML.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Miranda
 • 0L9A3818 Techniek
  Benchmark Senior quality engineer

  Als Quality Engineer Sr. ben je verantwoordelijk voor het bewaken, verbeteren en borgen van product- en proceskwaliteit. Daarmee zorg je voor de optimalisatie van de producten en processen binnen de afdeling.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Miranda
 • Kantoor 1 Techniek
  NABR Bouwprojectmanager

  Word jij enthousiast van het begeleiden van het bouwproces, in nauwe samenwerking met de opdrachtgever: van planvorming en ontwerp naar uitvoering? Zie jij jezelf werken in het gerenoveerde koetshuis midden in de natuur van Hof Espelo in Enschede? Dan is NABR op zoek naar jou!

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
 • Kantoor 1 Techniek
  NABR (Senior) Adviseur Brandveiligheid

  Word jij enthousiast van een goed brandveiligheidsadvies voor een uniek gebouw? Zie jij jezelf werken in het gerenoveerde koetshuis midden in de natuur van Hof Espelo in Enschede? Dan is NABR op zoek naar jou!

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
 • PCV_10 Techniek
  PCV Group Senior Product Development Engineer

  In de rol van Senior Product Development Engineer bedenk je samen met een groep professionals ‘out of the box’ creatieve en technische oplossingen voor een externe opdrachtgever.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
 • Hklocf7mots7vbx9ohv4.192 Techniek
  Euro-Chemicals Accountmanager Pharma

  Als Accountmanager Pharma ben je zelfstandig verantwoordelijk voor het commerciële resultaat in de farmaceutische industrie binnen de Benelux/Europa. 

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Miranda
 • Compilatie Machine Techniek
  Stork IMM Area Sales Manager Internationaal

  De Area Salesmanager gaat vanuit de hoofdlocatie in Nederland een eigen internationale klantenportefeuille beheren. De doelstelling is om omzetgroei te realiseren, enerzijds bij bestaande klanten en daarnaast door gericht nieuwe klantrelaties op te bouwen in specifieke marktsegmenten.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Miranda
 • Benchmark2 Techniek
  Benchmark Industrialisatie Engineer

  Je maakt deel uit van het industrialisatieteam, waar je verantwoordelijk bent voor het ontwerp van het maakproces, voor nieuwe producten en voor wijzigingen op bestaande producten.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Miranda

Wil jij werken in de techniek in Oost-Nederland?

Laat dan je gegevens achter!