Vacatures in de inkoop

Professionalisering, strategisch en focus op groei.

Inkoop
Inkoper op tactisch én strategisch niveau

Als efficiënte inkoper creëer jij op meerdere manieren waarde voor een organisatie. Zowel op tactisch als strategisch niveau. Ben jij die hoger opgeleide met ruime ervaring op het gebied van inkoopstrategie en contractmanagement? Zorg jij voor grip op inkoopprocessen, voorraadbeheer en de uitrol van strategische partnerships?

Vacatures in de inkoop in in Oost Nederland

Voor onze opdrachtgevers in Oost Nederland is Konneqt hét aanspreekpunt voor het vervullen van uiteenlopende inkoopfuncties. Neem contact met ons op of bekijk de vacatures. Inkoop vacatures die Konneqt regelmatig voor haar klanten invult zijn: technisch inkoper, project inkoper, strategisch inkoper, supplier development engineer, manager inkoop.

Vacatures

 • Markets Offshore Market Projects (IMGP2801) Uitsnede Lr Inkoop
  Ropeblock Supplier Development Manager

  Het bewaken en optimaliseren van de leverperformance van leveranciers (OTD);
  Het voeren van prijsonderhandelingen en het beheren van de prijsafspraken met leveranciers;

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Miranda
 • Benchmark Inkoop
  Benchmark Project inkoper

  Als Project Inkoper ben je verantwoordelijk voor het inkoopbeleid wat betreft NPI-projecten van Benchmark. Je bepaalt in overleg met de interne organisatie en de klant wat er nodig is voor de projecten. Je bent het aanspreekpunt binnen het projectteam voor alle inkoop gerelateerde zaken voor zowel de interne als externe klant.

   

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Miranda
 • Schermafbeelding 2021 02 26 Om 12.23 Inkoop
  Malvern Panalytical Tactical Buyer IT

  The Tactical Buyer IT will be supporting the Global IT Procurement Lead in managing the successful procurement of IT commodities, IT services and equipment. An exciting opportunity to grow in an international IT procurement environment, offering possibilities to grow further in this field.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
 • Norma9 Inkoop
  NTS Norma Strategisch/project inkoper

  In deze dynamische functie ben je verantwoordelijk voor een specifiek inkooppakket. Afhankelijk van jouw interesse en expertise bestaat jouw inkooppakket uit het inkopen van mechanische producten en het inkopen van complexe uitbestedingen.  

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Miranda
 • Benchmark Inkoop
  Benchmark Strategisch inkoper

  Als Strategisch Inkoper bij Benchmark ligt je toegevoegde waarde voor de organisatie in het beheren van een leveranciersportfolio dat gerelateerd is aan specifieke klantgerichtheidsprogramma's en -producten. Daarnaast geef je in deze rol functionele begeleiding aan 3 of 4 tactische inkopers.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Miranda

Wil jij werken in een inkoop functie in Oost-Nederland?

Laat dan je gegevens achter!