Onze werkgevers

Werken voor de mooiste werkgevers van Oost Nederland

Benchmark
Benchmark Een dynamische hightech omgeving met een leuke werksfeer

Benchmark Almelo maakt deel uit van een wereldwijd Benchmark Netwerk.  Met vestigingen in de hele V.S., Europa en Azië levert Benchmark het hoogste niveau van marktgerichte diensten en gebruiksklare platformen waar hun klanten ze nodig hebben. 

Schermafbeelding 2021 02 26 Om 12.27
Malvern Panalytical Klantgerichte analytische oplossingen

De focus van Malvern Panalytical ligt op het creëren van innovatieve, klantgerichte oplossingen en diensten om de efficiëntie te verbeteren en tastbare economische impact te leveren door middel van chemische, fysische en structurele analyse van materialen.

Brandweer
TenCate Protective Fabrics Made for life

No matter the industry TenCate Protective Fabrics is serving, it’s always about the end-user. It’s about increasing quality of life. It's about giving people complete confidence in the fabrics designed to protect them.

 

Homepage
Slimstock Marktleider in voorraadoptimalisatie

De juiste balans tussen werkkapitaal, operationele kosten en een optimale servicegraad. Medewerkers moeten zich kunnen focussen op juist die taken waarmee ze de hoogste toegevoegde waarde bieden. Dat is waar de software Slim4 voor forecasting, demand planning en voorraadbeheer voor bedoeld is.

Cologne IFI9757 (1)
Howden They enable their customers’ vital processes which advance a more sustainable world

Howden Netherlands in Hengelo, waar ongeveer 60 medewerkers werkzaam zijn, is het ‘Centre of Excellence’ voor koelventilatoren, met productiefaciliteiten in Europa en China.

 

Carolien en Boudewijn
Deltics IT-Hoogvliegers sinds 1985

Bij Deltics zit nuchterheid in de genen, zoals het echte Tukkers betaamt. Ook al vliegen ze hoog, Deltics staat wel met beide benen op de grond. Ze praten graag, maar poetsen nog liever!

Douche
Waterluxe Alledaagse luxe thuis met een waterontharder van Waterluxe

Kalk laat sporen achter op je huid, in je douche, op je kraan en in je apparatuur. Een waterontharder van Waterluxe biedt een simpele upgrade aan je huis, waardoor jij eindeloos kunt genieten van de voordelen van zacht water.

Leusden Afas 01 4R8a8696 5Dsr A
Alkondor Hengelo Gevelspecialist voor professionals

Alkondor Hengelo loopt voorop als gevelspecialist in Nederland. Het bedrijf heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en helpt bij de realisatie van duurzame en circulaire gevels.

About Header
HITEC Power Protection Continu vermogen onder controle

Als de oorspronkelijke uitvinders van dynamische UPS-systemen, beloven we om door te gaan met het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van geavanceerde UPS-systemen en om betrouwbare stroom over de hele wereld te leveren.

Afbeelding2
Synigo Pulse Sociaal Intranet & Digitale Werkplek

Synigo Pulse streeft ernaar om elke dag slagvaardiger te zijn dan de dag ervoor. Ze leren van klanten en gebruiken juist die inzichten en ervaringen om hun product nóg beter te maken. De kennis die ze hebben opgedaan, die delen ze. Want waarom zou je het wiel opnieuw uitvinden?

IMG 0370
Ropeblock Smart engineering

Ropeblock-hardware wordt wereldwijd overal gevonden waar belangrijke componenten in kraansystemen in contact komen met de staalkabel. De producten zijn ontworpen om bij te dragen aan consistente veiligheid en efficiëntie bij elk type hijs- en riggingtoepassing.

Schermafbeelding 2021 04 30 Om 09.39
New-Media Engineering Business Success

New-Media maakt organisaties succesvol door inzichten uit big data te vertalen naar prestatieverbetering.

Praattafel
de Visionair Visie op helder en eerlijk advies

De Visionair heeft een eigen kijk op ondernemen. Van financiële, fiscale tot organisatorische thema’s. Het bedrijf heeft visie op samen ondernemen.

Heering pand
Schoonderwolf Groep Visie op helder en eerlijk advies

De Schoonderwolf Groep bestaat uit technisch georiënteerde bedrijven, veelal actief in de bouw en kunststof. De meesten zijn gevestigd in Noordoost Nederland.

Heering pand
Heering Kunststof Profielen Onderhoudsarme kunststof bouwproducten

Heering levert onderhoudsarme kunststof profielen en panelen voor de bouw en heeft zich in deze branche in de afgelopen 50 jaar ontwikkeld tot een toonaangevende toeleverancier.

Schermafbeelding 2021 04 30 Om 09.39
Trendata Market intelligence reinvented

Trendata provides real-time insights in total market demand by using AI and big data

Thailand
Moxba BV Your catalyst in recycling

Moxba specializes in recycling spent catalyst and waste streams that contain metals into products

NTS Norma
NTS Norma Partner of choice in precisietechnologie

NTS Norma is een hightech eerstelijns toeleverancier, die complete mechatronische systemen ontwerpt, produceert en samenstelt.

 

Mammoet Team Martin Dakar
Eurol B.V. Snelgroeiend, internationaal en een prettige omgeving!

Eurol is al ruim 40 jaar de grootste Nederlandse onafhankelijke producent van smeermiddelen en technische vloeistoffen. Ze zijn gegroeid vanuit hun kwaliteitsfilosofie en inmiddels in meer dan 80 landen verkrijgbaar.

 

Kantoor 1
NABR Bouwmanagement & advies in brandveiligheid

Met gevoel voor mens & proces. Het is de basis voor de werkwijze van NABR. Vanuit een grote passie voor bouw- en risicomanagement. Met als missie is om processen efficiënter, transparanter, veiliger en plezieriger te maken.

Kantoor 3
Profit4Cloud Profit4Cloud ontwikkelt niet per se waar de klant om vraagt, wel precies wat die nodig heeft

Een technologie-bedrijf waar je voor 100% serieus worden genomen. Waar je kwaliteiten en talenten wérkelijk worden gezien. Waar je ‘nee’ kunt zeggen tegen een opdracht. En waar je snel een sprong kunt maken naar het niveau dat binnen jouw bereik ligt.

Een technologie-bedrijf waarvoor je met plezier elke morgen je bed uit komt. En waar je maar één risico loopt: dat je iets beters krijgt dan wat je ooit tevoren had kunnen bedenken.

Twentinox1
Twentinox Twentinox develops architectural woven metals

Functionality and beauty are the joint top priorities at Twentinox. The products are stunning whilst also providing protection from the sun or from falls on staircases or partitioning off part of a room.

Pentair ENS Prod Dyn 11
Pentair Pioneers in membraantechnologie

Pentair in Enschede is een van 's werelds meest gerenommeerde pioniers op het gebied van membraantechnologie. Met hun decennialange ervaring leveren zij wereldwijd membraanfiltratieoplossingen die worden gebruikt voor het zuiveren van water- en afvalwater.

Wil jij zien welke vacatures we momenteel aanbieden?

Bekijk de actuele vacatures

of bekijk de vakgebieden