Onze werkgevers

Werken voor de mooiste werkgevers van Oost Nederland

Benchmark
Benchmark Een dynamische hightech omgeving met een leuke werksfeer

Benchmark Almelo maakt deel uit van een wereldwijd Benchmark Netwerk.  Met vestigingen in de hele V.S., Europa en Azië levert Benchmark het hoogste niveau van marktgerichte diensten en gebruiksklare platformen waar hun klanten ze nodig hebben. 

Schermafbeelding 2021 02 26 Om 12.27
Malvern Panalytical Klantgerichte analytische oplossingen

De focus van Malvern Panalytical ligt op het creëren van innovatieve, klantgerichte oplossingen en diensten om de efficiëntie te verbeteren en tastbare economische impact te leveren door middel van chemische, fysische en structurele analyse van materialen.

Brandweer
TenCate Protective Fabrics Made for life

No matter the industry TenCate Protective Fabrics is serving, it’s always about the end-user. It’s about increasing quality of life. It's about giving people complete confidence in the fabrics designed to protect them.

 

Homepage
Slimstock Marktleider in voorraadoptimalisatie

De juiste balans tussen werkkapitaal, operationele kosten en een optimale servicegraad. Medewerkers moeten zich kunnen focussen op juist die taken waarmee ze de hoogste toegevoegde waarde bieden. Dat is waar de software Slim4 voor forecasting, demand planning en voorraadbeheer voor bedoeld is.

Cologne IFI9757 (1)
Howden They enable their customers’ vital processes which advance a more sustainable world

Howden Netherlands in Hengelo, waar ongeveer 60 medewerkers werkzaam zijn, is het ‘Centre of Excellence’ voor koelventilatoren, met productiefaciliteiten in Europa en China.

 

Foto Website
Demcon Werken aan oplossingen voor morgen!

In een samenleving die voor grote uitdagingen staat, voeren zij projecten uit die positieve impact hebben op mensen en hun leefwereld. Zij werken aan slimme toepassingen voor onder andere zorg, veiligheid, water, energie, productie en communicatie. 

 

Foto2 1006X600 Acf Cropped
BrixCRM Grow with happy customers

BrixCRM helpt organisaties te groeien door de customer experience te optimaliseren en geïntegreerde, krachtige en innovatieve software oplossingen te implementeren.

Carolien en Boudewijn
Deltics IT-Hoogvliegers sinds 1985

Bij Deltics zit nuchterheid in de genen, zoals het echte Tukkers betaamt. Ook al vliegen ze hoog, Deltics staat wel met beide benen op de grond. Ze praten graag, maar poetsen nog liever!

Douche
Waterluxe Alledaagse luxe thuis met een waterontharder van Waterluxe

Kalk laat sporen achter op je huid, in je douche, op je kraan en in je apparatuur. Een waterontharder van Waterluxe biedt een simpele upgrade aan je huis, waardoor jij eindeloos kunt genieten van de voordelen van zacht water.

Leusden Afas 01 4R8a8696 5Dsr A
Alkondor Hengelo Gevelspecialist voor professionals

Alkondor Hengelo loopt voorop als gevelspecialist in Nederland. Het bedrijf heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en helpt bij de realisatie van duurzame en circulaire gevels.

About Header
HITEC Power Protection Continu vermogen onder controle

Als de oorspronkelijke uitvinders van dynamische UPS-systemen, beloven we om door te gaan met het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van geavanceerde UPS-systemen en om betrouwbare stroom over de hele wereld te leveren.

Afbeelding2
Synigo Pulse Sociaal Intranet & Digitale Werkplek

Synigo Pulse streeft ernaar om elke dag slagvaardiger te zijn dan de dag ervoor. Ze leren van klanten en gebruiken juist die inzichten en ervaringen om hun product nóg beter te maken. De kennis die ze hebben opgedaan, die delen ze. Want waarom zou je het wiel opnieuw uitvinden?

IMG 0370
Ropeblock Smart engineering

Ropeblock-hardware wordt wereldwijd overal gevonden waar belangrijke componenten in kraansystemen in contact komen met de staalkabel. De producten zijn ontworpen om bij te dragen aan consistente veiligheid en efficiëntie bij elk type hijs- en riggingtoepassing.

Schermafbeelding 2021 04 30 Om 09.39
New-Media Engineering Business Success

New-Media maakt organisaties succesvol door inzichten uit big data te vertalen naar prestatieverbetering.

Praattafel
de Visionair Visie op helder en eerlijk advies

De Visionair heeft een eigen kijk op ondernemen. Van financiële, fiscale tot organisatorische thema’s. Het bedrijf heeft visie op samen ondernemen.

Heering pand
Schoonderwolf Groep Visie op helder en eerlijk advies

De Schoonderwolf Groep bestaat uit technisch georiënteerde bedrijven, veelal actief in de bouw en kunststof. De meesten zijn gevestigd in Noordoost Nederland.

Heering pand
Heering Kunststof Profielen Onderhoudsarme kunststof bouwproducten

Heering levert onderhoudsarme kunststof profielen en panelen voor de bouw en heeft zich in deze branche in de afgelopen 50 jaar ontwikkeld tot een toonaangevende toeleverancier.

Pand
ATG Safety & Training B.V. Een kleinere, soms ad-hoc organisatie met een prettige, informele sfeer

ATG heeft al sinds 1993 ervaring op het gebied van documentatie, machineveiligheid en opleidingen.

Heering pand
Non Ferro Gieterij Oldenzaal Productiebedrijf voor non ferro en roestvast staallegeringen

Non Ferro Gieterij Oldenzaal (Non Ferro) is een vooraanstaande gieterij die hoogwaardige, gecertificeerde gietstukken levert voor verschillende toepassingen in diverse sectoren.

Gedegen vakmanschap, gedrevenheid en flexibiliteit in combinatie met het leveren van optimale en snelle oplossingen staan aan de basis van een hoge klanttevredenheid bij afnemers in binnen- en buitenland.

Wervingsfoto1
Rabelink Logistics Slimmer maken van logistiek, dat draait om mensen!

Rabelink Logistics is in 1930 opgericht door Berend Rabelink. Ruim 85 jaar later is het bedrijf een logistiek dienstverlener van formaat. Sinds 2005 is Rabelink onderdeel van de Huettemann Group. Mede hierdoor is het mogelijk om de sterke groei die het bedrijf heeft doorgemaakt te continueren. 

Foto werving 1
Summery Cosmedical Group Do business with people who inspire you!

Summery Cosmedical Group staat voor geloven in de schoonheid van iedereen, waarbij respect, liefde en bescherming voor de huid én natuur centraal staan.

 

Schermafbeelding 2021 04 30 Om 09.39
Trendata Market intelligence reinvented

Trendata provides real-time insights in total market demand by using AI and big data

Thailand
Moxba BV Your catalyst in recycling

Moxba specializes in recycling spent catalyst and waste streams that contain metals into products

Norma
NTS Norma Partner of choice in precisietechnologie

NTS Norma is een hightech eerstelijns toeleverancier, die complete mechatronische systemen ontwerpt, produceert en samenstelt.

 

Deltics office 3
Betagraphics IT-Hoogvliegers sinds 1985

Bij Betagraphics zit nuchterheid in de genen, zoals het echte Tukkers betaamt. Ook al vliegen ze hoog, Betagraphics staat wel met beide benen op de grond. Ze praten graag, maar poetsen nog liever!

Wil jij zien welke vacatures we momenteel aanbieden?

Bekijk de actuele vacatures

of bekijk de vakgebieden