Onze werkgevers

Werken voor de mooiste werkgevers van Oost Nederland

Benchmark
Benchmark Een dynamische hightech omgeving met een leuke werksfeer

Benchmark Almelo maakt deel uit van een wereldwijd Benchmark Netwerk.  Met vestigingen in de hele V.S., Europa en Azië levert Benchmark het hoogste niveau van marktgerichte diensten en gebruiksklare platformen waar hun klanten ze nodig hebben. 

Schermafbeelding 2021 02 26 Om 12.27
Malvern Panalytical Klantgerichte analytische oplossingen

De focus van Malvern Panalytical ligt op het creëren van innovatieve, klantgerichte oplossingen en diensten om de efficiëntie te verbeteren en tastbare economische impact te leveren door middel van chemische, fysische en structurele analyse van materialen.

Brandweer
TenCate Protective Fabrics Made for life

No matter the industry TenCate Protective Fabrics is serving, it’s always about the end-user. It’s about increasing quality of life. It's about giving people complete confidence in the fabrics designed to protect them.

 

Homepage
Slimstock Marktleider in voorraadoptimalisatie

De juiste balans tussen werkkapitaal, operationele kosten en een optimale servicegraad. Medewerkers moeten zich kunnen focussen op juist die taken waarmee ze de hoogste toegevoegde waarde bieden. Dat is waar de software Slim4 voor forecasting, demand planning en voorraadbeheer voor bedoeld is.

Carolien en Boudewijn
Deltics IT-Hoogvliegers sinds 1985

Bij Deltics zit nuchterheid in de genen, zoals het echte Tukkers betaamt. Ook al vliegen ze hoog, Deltics staat wel met beide benen op de grond. Ze praten graag, maar poetsen nog liever!

Douche
Waterluxe Alledaagse luxe thuis met een waterontharder van Waterluxe

Kalk laat sporen achter op je huid, in je douche, op je kraan en in je apparatuur. Een waterontharder van Waterluxe biedt een simpele upgrade aan je huis, waardoor jij eindeloos kunt genieten van de voordelen van zacht water.

About Header
HITEC Power Protection Continu vermogen onder controle

Als de oorspronkelijke uitvinders van dynamische UPS-systemen, beloven we om door te gaan met het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van geavanceerde UPS-systemen en om betrouwbare stroom over de hele wereld te leveren.

Afbeelding2
Synigo Pulse Sociaal Intranet & Digitale Werkplek

Synigo Pulse streeft ernaar om elke dag slagvaardiger te zijn dan de dag ervoor. Ze leren van klanten en gebruiken juist die inzichten en ervaringen om hun product nóg beter te maken. De kennis die ze hebben opgedaan, die delen ze. Want waarom zou je het wiel opnieuw uitvinden?

IMG 0370
Ropeblock Smart engineering

Ropeblock-hardware wordt wereldwijd overal gevonden waar belangrijke componenten in kraansystemen in contact komen met de staalkabel. De producten zijn ontworpen om bij te dragen aan consistente veiligheid en efficiëntie bij elk type hijs- en riggingtoepassing.

Schermafbeelding 2021 04 30 Om 09.39
New-Media Engineering Business Success

New-Media maakt organisaties succesvol door inzichten uit big data te vertalen naar prestatieverbetering.

Praattafel
de Visionair Visie op helder en eerlijk advies

De Visionair heeft een eigen kijk op ondernemen. Van financiële, fiscale tot organisatorische thema’s. Het bedrijf heeft visie op samen ondernemen.

Heering pand
Schoonderwolf Groep Visie op helder en eerlijk advies

De Schoonderwolf Groep bestaat uit technisch georiënteerde bedrijven, veelal actief in de bouw en kunststof. De meesten zijn gevestigd in Noordoost Nederland.

Heering pand
Heering Kunststof Profielen Onderhoudsarme kunststof bouwproducten

Heering levert onderhoudsarme kunststof profielen en panelen voor de bouw en heeft zich in deze branche in de afgelopen 50 jaar ontwikkeld tot een toonaangevende toeleverancier.

Wervingsfoto1
Rabelink Logistics Slimmer maken van logistiek, dat draait om mensen!

Rabelink Logistics is in 1930 opgericht door Berend Rabelink. Ruim 85 jaar later is het bedrijf een logistiek dienstverlener van formaat. Sinds 2005 is Rabelink onderdeel van de Huettemann Group. Mede hierdoor is het mogelijk om de sterke groei die het bedrijf heeft doorgemaakt te continueren. 

Schermafbeelding 2021 04 30 Om 09.39
Trendata Market intelligence reinvented

Trendata provides real-time insights in total market demand by using AI and big data

Oven
Moxba BV Your catalyst in recycling

Moxba specializes in recycling spent catalyst and waste streams that contain metals into products

Kantoor 1
NABR Bouwmanagement & advies in brandveiligheid

Met gevoel voor mens & proces. Het is de basis voor de werkwijze van NABR. Vanuit een grote passie voor bouw- en risicomanagement. Met als missie is om processen efficiënter, transparanter, veiliger en plezieriger te maken.

Twentinox1
Twentinox Twentinox develops architectural woven metals

Functionality and beauty are the joint top priorities at Twentinox. The products are stunning whilst also providing protection from the sun or from falls on staircases or partitioning off part of a room.

Pentair ENS Prod Dyn 11
Pentair Pioneers in membraantechnologie

Pentair in Enschede is een van 's werelds meest gerenommeerde pioniers op het gebied van membraantechnologie. Met hun decennialange ervaring leveren zij wereldwijd membraanfiltratieoplossingen die worden gebruikt voor het zuiveren van water- en afvalwater.

Ambulance Oost Op de meest kwetsbare momenten heb je de allerbeste zorg nodig!

Als medewerkers van Ambulance Oost werken zij voortdurend samen met hun ketenpartners aan de best mogelijke zorg voor de burgers in Twente. Hun focus is: samen sta je sterker, samen bereik je meer.

Foto2
Zwanenberg Food Group Zwanenberg Food Group betekent werken voor mooie merken!

Wil jij werken voor mooie merken als Chicken Tonight, Huls, Kips, Struik en Zwan? Kom dan werken bij Zwanenberg. Werken bij Zwanenberg is jezelf – samen met je collega’s – dagelijks inzetten om met gebundelde krachten samen tot het beste resultaat te komen.

Pand binnen
Aarnink Kunststof Kozijnen Een dynamisch familiebedrijf met betrokken en vakkundige medewerkers!

Bij Aarnink Kunststof Kozijnen doe je het werk nooit alleen. Er staan zo’n 150 collega’s klaar met een helpende hand of goede raad. En natuurlijk houden ze bij Aarnink ook van een feestje op zijn tijd. Daarnaast heeft Aarnink veel ambities. Het bedrijf wil de komende jaren verder professionaliseren en met nieuwe producten en markten een flinke groei te realiseren.

Productie
Galvano Galvaniseren als passie en professie!

Galvano Hengelo BV is een middelgrote organisatie die gespecialiseerd is in het galvaniseren van onderdelen en objecten in opdracht van een brede, stabiele klantenkring.

Kantoor2
Ziezodan Ziezodan: ongekend onderhoudsgemak

Ziezodan brengt de werelden van huurders, vastgoedbeheerders en onderhoudsbedrijven samen op een digitaal platform. Het bedrijf verzorgt het reparatieonderhoud van ongeveer 30.000 huurwoningen door heel Nederland. Daarnaast ontzorgt Ziezodan haar opdrachtgevers door het gehele beheerproces van reparatieverzoeken over te nemen.

Wil jij zien welke vacatures we momenteel aanbieden?

Bekijk de actuele vacatures

of bekijk de vakgebieden