Onze werkgevers

Werken voor de mooiste werkgevers van Oost Nederland

Benchmark
Benchmark Een dynamische hightech omgeving met een leuke werksfeer

Benchmark Almelo maakt deel uit van een wereldwijd Benchmark Netwerk.  Met vestigingen in de hele V.S., Europa en Azië levert Benchmark het hoogste niveau van marktgerichte diensten en gebruiksklare platformen waar hun klanten ze nodig hebben. 

Schermafbeelding 2021 02 26 Om 12.27
Malvern Panalytical Klantgerichte analytische oplossingen

De focus van Malvern Panalytical ligt op het creëren van innovatieve, klantgerichte oplossingen en diensten om de efficiëntie te verbeteren en tastbare economische impact te leveren door middel van chemische, fysische en structurele analyse van materialen.

Homepage
Slimstock Marktleider in voorraadoptimalisatie

De juiste balans tussen werkkapitaal, operationele kosten en een optimale servicegraad. Medewerkers moeten zich kunnen focussen op juist die taken waarmee ze de hoogste toegevoegde waarde bieden. Dat is waar de software Slim4 voor forecasting, demand planning en voorraadbeheer voor bedoeld is.

Carolien en Boudewijn
Deltics IT-Hoogvliegers sinds 1985

Bij Deltics zit nuchterheid in de genen, zoals het echte Tukkers betaamt. Ook al vliegen ze hoog, Deltics staat wel met beide benen op de grond. Ze praten graag, maar poetsen nog liever!

Leusden Afas 01 4R8a8696 5Dsr A
Alkondor Hengelo Gevelspecialist voor professionals

Alkondor Hengelo loopt voorop als gevelspecialist in Nederland. Het bedrijf heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en helpt bij de realisatie van duurzame en circulaire gevels.

Compilatie Pand
Stork IMM Reliable Injection Molding

Spuitgietmachines voor en door specialisten

Stork IMM (Injection Moulding Machines) ondersteunt haar klanten in de kunststofverwerkende industrie al sinds 1968, en heeft zich in de loop der tijd gespecialiseerd in extreem snelle spuitgietmachines. 

Schermafbeelding 2021 04 30 Om 09.39
New-Media Engineering Business Success

New-Media maakt organisaties succesvol door inzichten uit big data te vertalen naar prestatieverbetering.

Praattafel
de Visionair Visie op helder en eerlijk advies

De Visionair heeft een eigen kijk op ondernemen. Van financiële, fiscale tot organisatorische thema’s. Het bedrijf heeft visie op samen ondernemen.

Heering pand
Schoonderwolf Groep Visie op helder en eerlijk advies

De Schoonderwolf Groep bestaat uit technisch georiënteerde bedrijven, veelal actief in de bouw en kunststof. De meesten zijn gevestigd in Noordoost Nederland.

Wervingsfoto1
Rabelink Logistics Slimmer maken van logistiek, dat draait om mensen!

Rabelink Logistics is in 1930 opgericht door Berend Rabelink. Ruim 85 jaar later is het bedrijf een logistiek dienstverlener van formaat. Sinds 2005 is Rabelink onderdeel van de Huettemann Group. Mede hierdoor is het mogelijk om de sterke groei die het bedrijf heeft doorgemaakt te continueren. 

Schermafbeelding 2021 04 30 Om 09.39
Trendata Market intelligence reinvented

Trendata provides real-time insights in total market demand by using AI and big data

Kantoor 1
NABR Bouwmanagement & advies in brandveiligheid

Met gevoel voor mens & proces. Het is de basis voor de werkwijze van NABR. Vanuit een grote passie voor bouw- en risicomanagement. Met als missie is om processen efficiënter, transparanter, veiliger en plezieriger te maken.

Kantoor 3
Profit4Cloud Profit4Cloud ontwikkelt niet per se waar de klant om vraagt, wel precies wat die nodig heeft

Een technologie-bedrijf waar je voor 100% serieus worden genomen. Waar je kwaliteiten en talenten wérkelijk worden gezien. Waar je ‘nee’ kunt zeggen tegen een opdracht. En waar je snel een sprong kunt maken naar het niveau dat binnen jouw bereik ligt.

Een technologie-bedrijf waarvoor je met plezier elke morgen je bed uit komt. En waar je maar één risico loopt: dat je iets beters krijgt dan wat je ooit tevoren had kunnen bedenken.

PCV_5
PCV Group Forefront of innovation through endless curiosity

PCV Group creates value as an innovative partner for market leaders of today and tomorrow. PCV stands for "People Creating Value". That is who they are and what they do.

Unnamed
TRIMM Digital Agency met meer dan 110 gepassioneerde specialisten.

Impactcreatie. Inspelen met innovaties vormt daarbij de sleutel. Met inzet van virtuele booths voor events, fraaie online campagnes én een low-codeteam dat de huidige flexibiliteitswens van klanten invult: in twee weken draait een applicatie. Betrouwbaar, zeggen klanten over TRIMM. Een warm bad met prachtige toekomstkansen, zeggen medewerkers.

IMG 0370
Ropeblock Smart engineering

Ropeblock-hardware wordt wereldwijd overal gevonden waar belangrijke componenten in kraansystemen in contact komen met de staalkabel. De producten zijn ontworpen om bij te dragen aan consistente veiligheid en efficiëntie bij elk type hijs- en riggingtoepassing.

Hklocf7mots7vbx9ohv4.192
Euro-Chemicals Create advantage!

Euro-Chemicals is toonaangevend distributeur van specialistische grondstoffen voor de chemische, farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie.

Picture1
Eaton Powering business worldwide

Bij Eaton zetten zij zich in om het leven van mensen en het milieu te verbeteren met energiebeheertechnologieën die betrouwbaarder, efficiënter, veiliger en duurzamer zijn. Want dat is wat er echt belangrijk is. En zij zorgen ervoor dat het werkt.

Eiersorteermachine
MOBA Betrouwbaar in hart en nieren!

De Moba Group is ’s werelds toonaangevende fabrikant van machines voor het sorteren, verpakken en verwerken van eieren.

Onderhoud
VDL Energy Systems Power for tomorrow

Investeren in de toekomst: VDL's innovatieve energieoplossingen

Wil jij zien welke vacatures we momenteel aanbieden?

Bekijk de actuele vacatures

of bekijk de vakgebieden