Vacatures bij Schoonderwolf Groep

Werken bij Schoonderwolf Groep: focus op product innovatie, continu verbeteren en marketing

/media/haogmh3p/heering_intern_pand_pano.jpg?anchor=center&mode=crop&width=1200&height=840&rnd=132635701730500000
Schoonderwolf Groep
Visie op helder en eerlijk advies

De Schoonderwolf Groep bestaat uit technisch georiënteerde bedrijven, veelal actief in de bouw en kunststof. De meesten zijn gevestigd in Noordoost Nederland.

Logo

De Schoonderwolf Groep bestaat uit technisch georiënteerde bedrijven, veelal actief in de bouw en kunststof. De meesten zijn gevestigd in Noordoost Nederland: van Nieuwegein tot Dedemsvaart en van Lochem tot Leek bij Groningen. Onder andere Heering Kunststof Profielen, Werova, Deltamac, Non Ferro Gieterij Oldenzaal en Galvano Hengelo zijn onderdeel van de groep. 

Elk bedrijf in de groep is uniek, heeft een eigen locatie en biedt andere producten aan met een eigen onderscheidende propositie en een aantal sterke merken. Dit vraagt om een specifieke marketing aanpak per bedrijf en maakt het werk afwisselend en uitdagend. Naast de verschillen hebben de bedrijven ook 3 belangrijke zaken gemeen: ze willen allemaal groeien door productinnovatie, zijn continu aan het zoeken naar manieren waarop het beter kan, en (willen gaan) uitblinken op het gebied van marketing. De Schoonderwolf Groep heeft Dedemsvaart als standplaats.

 • Heering intern marketing 4
 • Heering intern marketing 2
 • Heering productie

Vacatures

 • Heering intern marketing 4 ICT
  Schoonderwolf Groep Applicatie Specialist

  Als Applicatie Specialist ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het operationeel en technisch beheer van een aantal bedrijfsapplicaties binnen de diverse bedrijven behorende tot de groep.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
Wil jij werken voor de mooiste bedrijven in Oost Nederland?

Neem contact met mij op, ik vertel je graag meer!

Contact
of bekijk direct al onze vacatures


 06-20235933
 miranda@konneqt.nl
Miranda