Vacatures bij Alkondor Hengelo

Werken bij Alkondor in Hengelo is werken aan duurzaamheid en circulaire economie

/media/dahffkzs/leusden-afas-01-4r8a8696-5dsr-a.jpg?anchor=center&mode=crop&width=1200&height=840&rnd=132592387800630000
Alkondor Hengelo
Gevelspecialist voor professionals

Alkondor Hengelo loopt voorop als gevelspecialist in Nederland. Het bedrijf heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en helpt bij de realisatie van duurzame en circulaire gevels.

Alkondor
Dit is Alkondor Hengelo

Alkondor Hengelo is sinds 1990 uitgegroeid tot vooraanstaande gevelspecialist. Enerzijds doordat het bedrijf de gevels volledig in eigen beheer engineered, ontwikkelt en monteert. Anderzijds doordat het team enorm gemotiveerd is en gedurfde kwaliteitsgevels neerzet. Alkondor heeft hoog opgeleide en gekwalificeerde medewerkers aangetrokken voor elke discipline, die het beste in elkaar naar boven halen.

Gericht investeren

Naast de mensen en de visie op gevelontwikkeling, heeft Alkondor fors geïnvesteerd in de juiste faciliteiten en processen. Logistiek is het bedrijf onverslaanbaar. Ze prefabriceren de elementen in onze grotendeels geautomatiseerde productie/assemblagehallen, waarna het montageteam de gevel op locatie realiseert. Zo werkt men snel en foutloos.

Landelijke gevelspecialist

Alkondor creëert totaalconcepten. Ze ontwikkelen de complete gevel, in samenwerking met klanten en gerenommeerde leveranciers. Profielen construeren ze zelf in de gewenste maten en uitvoering. De uitgekiende aanpak van tekentafel tot uitvoering spreekt tot de verbeelding van architecten, aannemers en projectontwikkelaars uit het hele land.

Missie

Alkondor is een bedrijf dat opereert in de zakelijke gevelbouw markt in Nederland. Betrouwbaarheid, kwaliteit en verantwoordelijkheid nemen staan daarbij centraal, waarbij de focus ligt op de grotere utiliteits- en woningbouwprojecten in Nederland.

Visie

De opdrachtgevers van Alkondor hebben behoefte aan een betrouwbare partner die ontzorgt, meedenkt in projectgerichte oplossingen en een frisse kijk heeft op proces- en productie innovaties. Daarom wil Alkondor uiterlijk in 2022 in de gevelbranche de meest betrouwbare, innovatieve en creatieve partner zijn.

  • Kantoor
  • Werkplaats
  • Luchtfoto

Vacatures

Wil jij werken voor de mooiste bedrijven in Oost Nederland?

Neem contact met mij op, ik vertel je graag meer!

Contact
of bekijk direct al onze vacatures


 06 41105986
 bertram@konneqt.nl
Bertram