Vacatures bij Eaton

Werken bij Eaton: They make what matters work.*

/media/pjoiggzn/picture1.png?anchor=center&mode=crop&width=1200&height=840&rnd=133529062518100000
Eaton
Powering business worldwide

Bij Eaton zetten zij zich in om het leven van mensen en het milieu te verbeteren met energiebeheertechnologieën die betrouwbaarder, efficiënter, veiliger en duurzamer zijn. Want dat is wat er echt belangrijk is. En zij zorgen ervoor dat het werkt.

Logo

Tegenwoordig is de wereld afhankelijk van infrastructuur en technologie. Vliegtuigen. Ziekenhuizen. Fabrieken. Datacenters. Voertuigen. Het energienet. Dit zijn dingen die mensen elke dag nodig hebben. En de bedrijven die dit leveren, rekenen op Eaton om oplossingen te vinden voor de moeilijkste energiebeheerproblemen ter wereld. Bij Eaton zetten zij zich in om het leven van mensen en het milieu te verbeteren met energiebeheertechnologieën die betrouwbaarder, efficiënter, veiliger en duurzamer zijn.

Zij zijn een powermanagementbedrijf dat in meer dan 175 landen actief is. Ze leveren energie-efficiënte producten en diensten die hun klanten helpen om hun elektrische, hydraulische en mechanische energie op de meest betrouwbare, efficiënte, veilige en duurzame manier te beheren. Door mensen de middelen te geven waarmee ze energie efficiënter kunnen gebruiken. Door bedrijven te helpen om op een duurzamere manier zaken te doen. En door elke medewerker bij Eaton aan te moedigen om op een andere manier na te denken over het bedrijf, hun gemeenschappen en de positieve invloed die ze kunnen uitoefenen op de wereld.

Hun gezamenlijk doel blijkt perfect uit hun visie: het bekrachtigt het belang dat ze hechten aan hun toenemend effect op de wereld naarmate de behoefte aan elektriciteit blijft groeien. Ze weten dat ze het volgende moeten doen om deze visie te kunnen verwezenlijken:

 • Hun medewerkers ontwikkelen door hen te helpen niet alleen op het werk, maar ook in het leven te slagen
 • Hun klanten verrassen door hun uitdagingen te begrijpen en door op een proactieve manier echte oplossingen te leveren
 • Resultaten leveren voor hun aandeelhouders door te doen wat juist is
 • Hun gemeenschappen ondersteunen door hun tijd en talent in te zetten om te reageren op sociale en economische behoeften op de plekken waar we werken en wonen.
 • Picture1
 • Picture2
 • Picture3

Vacatures

 • Picture2 Management
  Eaton Product line Operations (Value Stream) Leader

  Eaton Hengelo factory is located at the heart of the The Green Box cleantech campus, a unique location with multiple companies who all work towards future clean technology. Eaton has offices, test, storage and production facilities for electrical equipment, which is essential for charging electric cars, temporarily storing electricity.

   

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Miranda
Wil jij werken voor de mooiste bedrijven in Oost Nederland?

Neem contact met mij op, ik vertel je graag meer!

Contact
of bekijk direct al onze vacatures


 06-20235933
 miranda@konneqt.nl
Miranda