Vacatures bij MOBA

Werken bij MOBA: Betrouwbaar in hart en nieren!

/media/1pip32md/eiersorteermachine.jpg?anchor=center&mode=crop&width=1200&height=840&rnd=133522399778330000
MOBA
Betrouwbaar in hart en nieren!

De Moba Group is ’s werelds toonaangevende fabrikant van machines voor het sorteren, verpakken en verwerken van eieren.

Logo
VERTROUWD EN BETROUWBAAR SINDS 1947

Binnen de eierindustrie is Moba de toonaangevende producent van apparatuur voor het sorteren, verpakken en verwerken van eieren. Moba is in 1947 opgericht en is uitgegroeid tot een grote onderneming met een wereldwijd team van 800 toegewijde medewerkers. Allemaal professionals op hun eigen kennisgebied. Moba heeft kantoren over de hele wereld en beschikt over een uitgebreid netwerk aan vertegenwoordigers. Het hoofdkantoor van Moba staat in Barneveld. De naam van het bedrijf is een samenstelling van de naam van de oprichter Job Mosterd en zijn geliefde Barneveld. Deze bijzonder toegewijde man had een passie voor machines en koesterde zijn meest waardevolle bezit - zijn medewerkers. 

MISSIE

Het is hun missie om hun klanten wereldwijd te ondersteunen bij het continu verbeteren van hun bedrijf. Dit doen zij door de beste oplossingen voor het sorteren en verwerken van eieren te ontwikkelen, te realiseren en te onderhouden. 

VISIE

Het is hun visie om voedselproducenten wereldwijd in staat te stellen om de groeiende wereldbevolking - met haar continu veranderende voorkeuren - te voeden met op ei gebaseerde voeding die veilig, hoogwaardig, smakelijk en betaalbaar is.

BETROUWBAARHEID

Hun kernboodschap is dat zij ernaar streven een betrouwbare partner te zijn voor hun klanten door end-to-end oplossingen met de beste waarde te leveren, zowel nu als in de toekomst.

 • Grijper
 • Ingang Moba
 • Pand

Vacatures

 • Ingang Moba Inkoop
  MOBA Strategisch inkoper

  Voor de procurement afdeling zijn wij op zoek naar een ervaren strategisch inkoper. De uitdaging in deze functie ligt in het verbeteren en versterken van de inkoop op strategisch niveau. Heb je een technische achtergrond en sta je ook commercieel stevig in je schoenen?

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Miranda
Wil jij werken voor de mooiste bedrijven in Oost Nederland?

Neem contact met mij op, ik vertel je graag meer!

Contact
of bekijk direct al onze vacatures


 06-20235933
 miranda@konneqt.nl
Miranda