Vacatures bij Slimstock

Werken bij Slimstock: vol ambitie werken aan internationale groei

/media/2ifphth3/homepage.png?anchor=center&mode=crop&width=1200&height=840&rnd=132636433005130000
Slimstock
Marktleider in voorraadoptimalisatie

De juiste balans tussen werkkapitaal, operationele kosten en een optimale servicegraad. Medewerkers moeten zich kunnen focussen op juist die taken waarmee ze de hoogste toegevoegde waarde bieden. Dat is waar de software Slim4 voor forecasting, demand planning en voorraadbeheer voor bedoeld is.

Slimstock Logo

Cultuur

Bij Slimstock hebben ze een echte winnaarsmentaliteit. Als team gaan ze altijd voor het beste resultaat.

Sinds 1993 streeft Slimstock ernaar om dé expert te zijn op het gebied van voorraadoptimalisatie. De resultaten hiervan zijn langdurige en persoonlijke relaties met klanten die garanderen dat ze hun volledige potentieel realiseren.

Vanuit het hoofdkantoor in Deventer vormt Slimstock de basis voor kennisdeling over de in eigen beheer ontwikkelde software en het supply chain vakgebied. Wekelijks ontvangent Slimstock mensen uit haar buitenlandse vestigingen om deel te nemen aan het opleidingsprogramma van de Academy. Tijdens deze dagen laten ze zien hoe ze, ondanks dat ze vaak duizenden kilometers van elkaar verwijderd zijn, van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen ondersteunen. Uiteindelijk draagt iedereen als team allemaal bij aan de wereldwijde groei.

Sinds afgelopen jaar heeft Slimstock haar 21e kantoor in de wereld geopend, namelijk in Dubai. In combinatie met kantoren in Noord- en Zuid-Amerika kan Slimstock naast de Europese markt, ook de rest van de wereld/tijdszones effectief bedienen. Hiermee is het bedrijf door de jaren een mondiale speler geworden met klanten op elk continent.

Binnen Slimstock vinden ze het belangrijk dat je wordt ingezet op jouw kwaliteiten. Ze leiden je op en zorgen ook voor je groei op persoonlijk vlak. Onderlinge verbondenheid is een kernwaarde en daarom zorgen ze voor jaarlijkse evenementen waarbij je in nauw contact staat met je internationale collega’s. Van elkaar leren en op topniveau blijven presteren, dát is waar het om draait.

Ga jij je grenzeloze ambitie waarmaken binnen Slimstock?

 • Support
 • Academy 2
 • Warehouse

Vacatures

 • Support 2 ICT
  Slimstock Installations Specialist

  Je bent de specialist als het gaat om de technische omgevingen van Slim4, de eigen software van Slimstock in de werkomgeving bij haar klanten.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
 • Support ICT
  Slimstock Technisch Product Specialist

  Je bent het aanspreekpunt voor klanten van Slimstock, bestaande uit nationale en internationale accounts. Je zorgt ervoor dat zij bij jou terecht kunnen voor technisch support en overige klantvragen.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
 • Homepage Marketing
  Slimstock Marketing Coördinator

  Ben jij een hands-on marketeer en voel jij je thuis in een energieke, snelgroeiende en commercieel gedreven omgeving? Dan ben jij misschien wel dé aanvulling die Slimstock zoekt binnen het team groothandel. Je hebt al enkele jaren ervaring als marketeer en bent op zoek naar een volgende stap in je loopbaan. Maak jij graag plannen, maar krijg jij er ook energie van om ze zelf uit te voeren? Pak dan deze kans!

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
 • Homepage ICT
  Slimstock Business Intelligence Consultant

  Ben jij die BI-consultant die een ster is in het vertalen van Big Data naar begrijpelijke informatie? Die de verbindende schakel is tussen technologie en business en die complexe data op simplistische maar doeltreffende wijze kan weergeven? Dan ben jij de geknipte persoon voor deze functie.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
 • Homepage Marketing
  Slimstock Marketing lead generator

  Slimstock heeft een groot netwerk, een mooie klantenportefeuille waar ze trots op zijn en daarmee ook vele referenties. Jij gaat in deze rol voor Slimstock op zoek gekwalificeerde leads en verkoopafspraken middels inbound marketingcampagnes. Op basis van uitgezette campagnes zoek jij naar connecties, nieuws, of andere (creatieve) mogelijkheden om sales in gesprek te laten komen bij potentiële klanten.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
 • Homepage Logistiek
  Slimstock S&OP Consultant

  Ben jij degene die ervoor zorgt dat alle belangen in de keten op elkaar worden afgestemd? Draag jij zorg voor eenduidige informatie en een goede samenwerking binnen teams, zodat de functionele activiteiten op elkaar worden afgestemd? Dan is deze functie je op het lijf geschreven.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
 • Homepage Logistiek
  Slimstock Consultant Food

  In deze rol ben je verantwoordelijk voor de succesvolle implementatie van het door Slimstock ontwikkelde softwarepakket Slim4 bij haar food gerelateerde klanten.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
 • Support 2 ICT
  Slimstock Machine Learning Developer

  In this position you are going to speed up development of machine learning applications and guide transition from prototypes to production software.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
 • Support 2 Finance
  Slimstock Financieel Administratief Medewerker

  In deze rol ondersteun je de business controller, controleer je het proces van de inkomende en uitgaande facturen en zorg je voor een foutloze opvolging hierin.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
 • Support 2 ICT
  Slimstock (Jr.) Software Business Analist

  Wil jij deel uitmaken van een team dat continu werkt aan verbeteringen in de software van Slimstock? Verbind jij de business met de techniek en zorg je daarnaast dat de documentatie compleet blijft? Jij bent het aanspreekpunt als het gaat om de vragen over potentiële issues of specifieke gebruikerscases.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
Wil jij werken voor de mooiste bedrijven in Oost Nederland?

Neem contact met mij op, ik vertel je graag meer!

Contact
of bekijk direct al onze vacatures


 06-20235933
 miranda@konneqt.nl
Miranda