Vacatures bij Slimstock

Werken bij Slimstock: vol ambitie werken aan internationale groei

/media/2ifphth3/homepage.png?anchor=center&mode=crop&width=1200&height=840&rnd=132636433005130000
Slimstock
Marktleider in voorraadoptimalisatie

De juiste balans tussen werkkapitaal, operationele kosten en een optimale servicegraad. Medewerkers moeten zich kunnen focussen op juist die taken waarmee ze de hoogste toegevoegde waarde bieden. Dat is waar de software Slim4 voor forecasting, demand planning en voorraadbeheer voor bedoeld is.

Slimstock Logo

Cultuur

Bij Slimstock hebben ze een echte winnaarsmentaliteit. Als team gaan ze altijd voor het beste resultaat.

Sinds 1993 streeft Slimstock ernaar om dé expert te zijn op het gebied van voorraadoptimalisatie. De resultaten hiervan zijn langdurige en persoonlijke relaties met klanten die garanderen dat ze hun volledige potentieel realiseren.

Vanuit het hoofdkantoor in Deventer vormt Slimstock de basis voor kennisdeling over de in eigen beheer ontwikkelde software en het supply chain vakgebied. Wekelijks ontvangent Slimstock mensen uit haar buitenlandse vestigingen om deel te nemen aan het opleidingsprogramma van de Academy. Tijdens deze dagen laten ze zien hoe ze, ondanks dat ze vaak duizenden kilometers van elkaar verwijderd zijn, van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen ondersteunen. Uiteindelijk draagt iedereen als team allemaal bij aan de wereldwijde groei.

Sinds afgelopen jaar heeft Slimstock haar 21e kantoor in de wereld geopend, namelijk in Dubai. In combinatie met kantoren in Noord- en Zuid-Amerika kan Slimstock naast de Europese markt, ook de rest van de wereld/tijdszones effectief bedienen. Hiermee is het bedrijf door de jaren een mondiale speler geworden met klanten op elk continent.

Binnen Slimstock vinden ze het belangrijk dat je wordt ingezet op jouw kwaliteiten. Ze leiden je op en zorgen ook voor je groei op persoonlijk vlak. Onderlinge verbondenheid is een kernwaarde en daarom zorgen ze voor jaarlijkse evenementen waarbij je in nauw contact staat met je internationale collega’s. Van elkaar leren en op topniveau blijven presteren, dát is waar het om draait.

Ga jij je grenzeloze ambitie waarmaken binnen Slimstock?

 • Support
 • Academy 2
 • Warehouse

Vacatures

 • Support ICT
  Slimstock Technisch Product Specialist

  Je bent het aanspreekpunt voor klanten van Slimstock, bestaande uit nationale en internationale accounts. Je zorgt ervoor dat zij bij jou terecht kunnen voor technisch support en overige klantvragen.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
 • Homepage ICT
  Slimstock Product Engineer

  Slimstock is vanwege een sterke (internationale) groei op zoek naar een Product Engineer Slim4. Wil jij ook werken bij een snelgroeiend, internationaal bedrijf dat Europees marktleider is op het gebied van voorraadoptimalisatie en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is Slimstock op zoek naar jou!

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Bertram
Wil jij werken voor de mooiste bedrijven in Oost Nederland?

Neem contact met mij op, ik vertel je graag meer!

Contact
of bekijk direct al onze vacatures


 06 41105986
 bertram@konneqt.nl
Bertram