Vacatures bij Stork IMM

Bij Stork IMM staat de klant centraal!

/media/eb2e1ort/compilatie-pand.jpg?anchor=center&mode=crop&width=1200&height=840&rnd=133445169090030000
Stork IMM
Reliable Injection Molding

Spuitgietmachines voor en door specialisten

Stork IMM (Injection Moulding Machines) ondersteunt haar klanten in de kunststofverwerkende industrie al sinds 1968, en heeft zich in de loop der tijd gespecialiseerd in extreem snelle spuitgietmachines. 

Logo

Stork IMM (Injection Moulding Machines) ondersteunt haar klanten in de kunststofverwerkende industrie al sinds 1968, en heeft zich in de loop der tijd gespecialiseerd in extreem snelle spuitgietmachines. De Plus-line is algemeen toepasbaar. Daarnaast zijn er vier lijnen, die geheel zijn afgestemd op het eindproduct dat ze moeten fabriceren. Die machines maken bloempotten, kratten, voedselverpakkingen of emmers en deksels. Uiterst snel en precies. En het zijn allemaal echte Stork spuitgietmachines. Degelijk en betrouwbaar.

Visie

Stork IMM ontwikkelt, bouwt en onderhoudt op spuitgiettechniek gebaseerde productie systemen waar productiesnelheid en betrouwbaarheid kenmerkend is voor het verdienmodel. Stork IMM onderscheidt zich door voor elke toepassing een aparte machinelijn aan te bieden.

People - Planet - Profit

Ze streven continu naar het beperken van energieverbruik, ten eerste in hun eigen bedrijf. Ook hebben ze voorzieningen voor elektrische auto's op hun parkeerterrein geplaatst, zowel voor bezoekers als voor hun eigen mensen. Maar door hun producten te verbeteren, helpen ze ook hun klanten om hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Ze werken zowel aan het verlagen van het energieverbruik als aan het verlagen van het materiaalverbruik van hun machines.

Kernwaarden

De mens centraal! Mensen spelen een sleutelrol, ze leiden ze continu op en/of coachen ze op collegiale wijze. Zij communiceren transparant en behandelen elkaar met respect. Zij zijn betrouwbaar; voor ieder van hen geldt: afspraak is afspraak zowel intern als extern. Zij streven naar effectiviteit. Zij streven naar kwaliteit in alles wat ze doen. Zij zijn flexibel. Zij zijn pro­actief.

 • Compilatie Machine
 • Compilatie Pand
 • Compilatie Team

Vacatures

 • Compilatie Machine Techniek
  Stork IMM Area Sales Manager Internationaal

  De Area Salesmanager gaat vanuit de hoofdlocatie in Nederland een eigen internationale klantenportefeuille beheren. De doelstelling is om omzetgroei te realiseren, enerzijds bij bestaande klanten en daarnaast door gericht nieuwe klantrelaties op te bouwen in specifieke marktsegmenten.

  Bekijk vacature

  Contactpersoon: Miranda
Wil jij werken voor de mooiste bedrijven in Oost Nederland?

Neem contact met mij op, ik vertel je graag meer!

Contact
of bekijk direct al onze vacatures


 06-20235933
 miranda@konneqt.nl
Miranda