Vacatures bij TRIMM

Werken bij TRIMM: Zij helpen de business van hun klanten transformeren

/media/jorjqk2u/unnamed.jpg?anchor=center&mode=crop&width=1200&height=840&rnd=133317561828070000
TRIMM
Digital Agency met meer dan 110 gepassioneerde specialisten.

Impactcreatie. Inspelen met innovaties vormt daarbij de sleutel. Met inzet van virtuele booths voor events, fraaie online campagnes én een low-codeteam dat de huidige flexibiliteitswens van klanten invult: in twee weken draait een applicatie. Betrouwbaar, zeggen klanten over TRIMM. Een warm bad met prachtige toekomstkansen, zeggen medewerkers.

311475303 482762150555566 2591660152314113220 N

TRIMM pioniert met de ontwikkeling van online tools en digital marketing. Dit trendbewuste internetbureau heeft niet alleen alle disciplines onder één dak, maar loopt ook voorop met nieuwe technologieën en innovaties. Dat werkt efficiënt en verfrissend voor klanten die toegevoegde waarde wensen. Ook voor het aantrekken van nieuw talent is deze combinatie een pre. Sinds de oprichting in 1993 is TRIMM nog altijd een van Nederlands actiefste internetpioniers. Met innovatieve oplossingen, digital marketing en hosting & security biedt TRIMM het complete pakket internetdiensten. Grote accounts zijn Grolsch, Philips, Signify, Nexperia, Malvern Panalytical en Mitsubishi.

Open cultuur

De open cultuur voelt veilig en vertrouwd. Ondanks ruim 110 medewerkers kennen ze elkaar allemaal. Die openheid zie je ook terug in het prachtige vier lagen tellende open pand met veel glas. Op een verdieping zie je zelfs twee verschillende etages. Ze willen altijd alles beter maken voor de klant én gaan voor het maximale resultaat. Daarbij helpen ze elkaar! En de banden met hun klanten zijn hecht.

Talentontwikkelingsprogramma

De voortdurende aanwas van talent wordt gevoed vanuit de intensieve samenwerking met universiteiten en hogescholen. Werkstudenten, stagiairs en afstudeerders volgen het eigen talentontwikkelingsprogramma PIT (Professionals in Training). Ze krijgen goede persoonlijke begeleiding en draaien mee in een team. Daarbij worden ze gezien als volwassen collega’s. In wekelijkse intervisiesessies delen ze elkaars ervaringen. Vaak blijven stagiairs als werkstudent met een bijbaan bij TRIMM werken.

Ontwikkeling als mens

De mens staat centraal bij TRIMM. Het biedt een vitaliteitsprogramma, sporten, leuke uitjes en evenementen. Professie en fun zijn prachtig in balans. Ook buiten het PIT-programma bestaat volop ruimte voor doorontwikkeling met het Groeitraject van TRIMM. Na verloop van tijd een nieuwe uitdaging? Ook bij andere disciplines mag je groeien. Diverse collega’s werkten in vijftien jaar in vier verschillende functies. Je raakt bij TRIMM nooit uitgeleerd!

 

 

  • Ejvjv Sxsaaybqh
  • Jcr Content
  • Servicedesk

Vacatures

Wil jij werken voor de mooiste bedrijven in Oost Nederland?

Neem contact met mij op, ik vertel je graag meer!

Contact
of bekijk direct al onze vacatures


 06-20235933
 miranda@konneqt.nl
Miranda